Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az élet most pisztolyt tartana a fejedhez és a 2 közül kellene dönteni akkor mit választanál: 170-es magasság 18/5-ös pénisszel vagy 185-ös magasság 13/3,5-ös pénisszel?
Kedves kérdező minden rosszindulat nélkül. Nektek a szex nem a méret miatt nem megy, hanem mert alapon úgy állsz hozzá, hogy hú ha jó vagyok az ágyban akkor majd a cuki barátnőm biztos kipletykál és akkor meghúzhatom a barátnőit is. Ha te lennél a legtökéletesebb szerető a világon sem akarnék tőled semmit ilyen felfogással.
Tanulj meg elcsábítani egy nőt, érd el hogy belédszeressen, ismerd a női testet, tudd kényeztetni minden módon, és akkor is megnyílnak előtted a kapuk mindegy hogy mekkora vagy milyen a farkad, és ezt remélhetőleg arra használod majd, hogy találj lelkitársat, nem arra hogy megdugd a fél várost
Ha láttad volna 8dikban osztálykiránduláskor utoljára ment zuhanyozni a meleg víz alatt mint a kisujjam akkora volt neki,megsajnáltam.Nem aggódnál.
Az osztály legjobb tanulója volt,bezzeg a többi gazembernek mint a lovak.
A 185 centis férfi kell. Kit érdekel, ha kisebb a pénisze, ha amúgy az egész teste nekem megfelel?
29/N
Leszopnám mind a 2-t majd a a pisztoly golyót(is)lenyelném.
17/f
Megint a szokásos magasság/lőcsméret kérdés?
Mostanit választom inkább, a 183/18/5 .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!