Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az élet most pisztolyt tartana a fejedhez és a 2 közül kellene dönteni akkor mit választanál: 170-es magasság 18/5-ös pénisszel vagy 185-ös magasság 13/3,5-ös pénisszel?
"miért nem növeled meg"
Ez most valami vicc? A péniszt nem lehet növelni, műtétre meg nincs pénzem. Amúgy a 16/4 nem az igazi. Egy 17/4,5-öt viszont már simán aláírnék úgy hogy maradnék ugyanúgy 170 mély.
"15/3,8 van sajnos"
Ez nem sajnos nekem ilyen volt 20évesen és jó volt vele a szex.Akkor neked 12körbe középen.Onnan tudom hogy ilyen vékony volt nekem.16/4,1+ ra meg tudod növelni ez reális cél.Egyébként a férfi izomzata,ha tudni akarod 35éves korára érik be.Ez hatással van az endokrin rendszerre is szóval akkor másra is.
"Mire jutsz a nagyobb farokkal, ha a lányok nagy része első látásra lehúz a listáról?"
Mondjuk arra, hogy összejössz egy igazán pici, cuki csajjal, akinek mindegy a magasság. Majd szex után ne adj Isten reszketős, remegős földi gyönyört varázsolsz neki. Aztán kipletykálja a barátnőinek a titkot és egyből megnyílnak előtted a lehetőségek feléjük is. Vagy pedig alapból a szex irányából indítasz ismerkedéskor (alkalmi, szexpartnerkereső, női koleszbe feljárogatás stb.). Ezzel szemben colos kisfarkú pasiként mit érnél el...? A nyakadba ugrana xy csajszi, mert olyan daliás férfi vagy, miközben nyeled a gombócokat arra gondolva, hogy mi lesz majd ha szexre kerül a sor. Ott meg imádkozol, hogy ne égjél be a csaj előtt a Sága virslid miatt. De ha mégsem égetne be, akkor elég nagy eséllyel nem is lesz következő alkalom. Szerintem az előbbi forgatókönyv sokkal élvezetesebb.
#13 A műtét tönkre vágja.Nem szabad.
Miért nem csinálsz végig 2hónap nyújtás-jelqing programot?Utána pihi és napi pumpázás?
Belekerülne esti 20perc a fürdőszobában,meg egy testápoló ami úgy is a polcon vár téged.Nagyon meglepődnél a változáson.De már két hét múlva is látni.Miközben ezt leírtad inkább csinálnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!