Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik egy részét miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik egy részét miért érdekli a bugyi színe?

Figyelt kérdés
2018. szept. 27. 12:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mert a bugyi nem a legjobb dolog a világon de nagyon közel van hozzá. Reméljük a hölgy megmutatja a bugyija... színét.
2018. szept. 27. 14:19
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Első vagyok. Szoknyát főleg nem vennék fel bugyi nélkül, a higiénia miatt. Az más, ha a pasimmal vagyok és eljátszadozunk egymással, de úgy járkálni nem normális dolog szerintem. Nadrágban nem kényelmetlen nekem bugyi nélkül, volt hogy parton/strandon nem vittem le fehérneműt és nem akartam a csupa vizes alsó részt felvenni és úgy mentem fel, de ez pár perc.
2018. szept. 27. 14:48
 13/20 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem mert anno amikor chateltem volt, hogy többször megkérdezték a bugyim színét, fajtáját. De a párom is minden nap amikor találkozunk megnézi, hogy milyen színű bugyi van rajtam. Tőle még nem kérdeztem, hogy miért érdekli 😃
2018. szept. 27. 14:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem érdekel, de ha megmutatjátok nagyon szívesen, élvezettel nézzük! Hisz' benne van ami a legjobb a világon! :-)
2018. szept. 27. 17:45
 15/20 anonim ***** válasza:
A párod??? És enm kérdezed meg hogy mit vegyél fel neki? Vagy mire izgul? Milyen szettek, fehérneműk, stb? Ne csodálkozz majd ha félremegy. Jah gondolom nem combfixben várod haza. Az ilyenek b nak velem az asszony mellett. :D
2018. szept. 27. 17:48
 16/20 anonim ***** válasza:
85%

Nem a színe az érdekes, hanem, hogy válaszolsz-e.

Benne vagy a játékban, vagy nem.

2018. szept. 27. 18:34
 17/20 anonim ***** válasza:
33%
#2-nek: azt akarod mondani, hogy nincs hüvelyi folyásod 2 menstruáció között? És a menstruációd is olyan pontos, hogy mindig tudod, mikor kell bugyit felvenni és betétet berakni? Ha nem, mindent összevérzel? Hihető...
2018. szept. 27. 19:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Igazából nem a színe érdekel annyira, csak minél több olyan dolgot kérdez ő is, ami közeli a témához... Bár lehet érdekes a színe is. A szabása amúgy érdekesebb... hogy tanga, vagy francia, vagy milyen..
2018. szept. 28. 22:08
 19/20 anonim ***** válasza:
# 17, nem a második vagyok, de ha hiszed ha nem életemben nem viseltem betétet. Pár napot szokott késni vagy előtte megjönni, már akkor felteszek tampont és voilà! semmi gond nincs.
2018. szept. 29. 12:36
 20/20 anonim ***** válasza:
#19: ezzel csak a probléma, hogy ha megkérdezel dokikat, mind azt fogják mondani, hogy egészségtelen és nem is szabad tampont feltenni menstruáció nélkül... Már akkor sem ajánlják, ha múlóban van a vérzés, just saying.
2018. szept. 30. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!