Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik egy részét miért érdekli a bugyi színe?
Figyelt kérdés
2018. szept. 27. 12:24
11/20 anonim válasza:
Mert a bugyi nem a legjobb dolog a világon de nagyon közel van hozzá. Reméljük a hölgy megmutatja a bugyija... színét.
12/20 anonim válasza:
Első vagyok. Szoknyát főleg nem vennék fel bugyi nélkül, a higiénia miatt. Az más, ha a pasimmal vagyok és eljátszadozunk egymással, de úgy járkálni nem normális dolog szerintem. Nadrágban nem kényelmetlen nekem bugyi nélkül, volt hogy parton/strandon nem vittem le fehérneműt és nem akartam a csupa vizes alsó részt felvenni és úgy mentem fel, de ez pár perc.
13/20 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem mert anno amikor chateltem volt, hogy többször megkérdezték a bugyim színét, fajtáját. De a párom is minden nap amikor találkozunk megnézi, hogy milyen színű bugyi van rajtam. Tőle még nem kérdeztem, hogy miért érdekli 😃
2018. szept. 27. 14:54
14/20 anonim válasza:
Nem érdekel, de ha megmutatjátok nagyon szívesen, élvezettel nézzük! Hisz' benne van ami a legjobb a világon! :-)
15/20 anonim válasza:
A párod??? És enm kérdezed meg hogy mit vegyél fel neki? Vagy mire izgul? Milyen szettek, fehérneműk, stb? Ne csodálkozz majd ha félremegy. Jah gondolom nem combfixben várod haza. Az ilyenek b nak velem az asszony mellett. :D
16/20 anonim válasza:
Nem a színe az érdekes, hanem, hogy válaszolsz-e.
Benne vagy a játékban, vagy nem.
17/20 anonim válasza:
#2-nek: azt akarod mondani, hogy nincs hüvelyi folyásod 2 menstruáció között? És a menstruációd is olyan pontos, hogy mindig tudod, mikor kell bugyit felvenni és betétet berakni? Ha nem, mindent összevérzel? Hihető...
18/20 anonim válasza:
Igazából nem a színe érdekel annyira, csak minél több olyan dolgot kérdez ő is, ami közeli a témához... Bár lehet érdekes a színe is. A szabása amúgy érdekesebb... hogy tanga, vagy francia, vagy milyen..
19/20 anonim válasza:
# 17, nem a második vagyok, de ha hiszed ha nem életemben nem viseltem betétet. Pár napot szokott késni vagy előtte megjönni, már akkor felteszek tampont és voilà! semmi gond nincs.
20/20 anonim válasza:
#19: ezzel csak a probléma, hogy ha megkérdezel dokikat, mind azt fogják mondani, hogy egészségtelen és nem is szabad tampont feltenni menstruáció nélkül... Már akkor sem ajánlják, ha múlóban van a vérzés, just saying.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!