Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokak szerint rövid a 14-15...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokak szerint rövid a 14-15 centis pénisz, vagy legalábbis itt ezt olvasom, igaz ez?

Figyelt kérdés
Még sosem volt barátnőm, de ha lesz valamikor akkor lehet hogy emiatt fogsz szakítani?
2018. szept. 25. 23:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
Átlagos kicsi. Az átlagos azt jelenti sok férfinak van ilyen de attól az még kicsi. Biológiai funkcióját betölti ha egészséges vagy. Találhatsz magadnak olyan társat akinek elég lesz és jó is, de ahhoz nagyon oda kell tenned magad. Aminek az első lépése hogy túlteszed magad azon hogy kicsi a méreted. Légy magabiztos.
2018. szept. 26. 11:11
 12/19 anonim ***** válasza:
43%
Nem a hossz a lényeg hanem a vastagság.
2018. szept. 26. 11:48
 13/19 anonim ***** válasza:
11%

Volt egy barátom, akinek 13-14 cm volt... Egy idő után elkezdte mondani, hogy milyen tág vagyok... Istenem...15 voltam, nem 55... Tehát nem, nem voltam előtte kismillió sráccal... Mégis kicsi volt. Alig éreztem valamit.

A mostani barátomnak 18-19 cm... Vele kicsit fáj néha, de többnyire jó, nem csúszik ki folyton és rá gondolni is jó. :)

2018. szept. 26. 12:35
 14/19 anonim ***** válasza:
62%
Fiú vagyok, 16 cm, a vastagsága azonban csak 3,5 cm. Nem szoktak panaszkodni, de oda is kell tegyem magam rendesen. Néha érzem, hogy hosszabb lehetne, mert még "lenne hely", de ez van. És velem is van, hogy túl tágnak érzem a puncit, valóban nekem túl vékony. De így is van, hogy el tud élvezni a csaj tőle, szóval na.
2018. szept. 26. 16:33
 15/19 A kérdező kommentje:

Utolsó, nem inkább vastagabbnak kéne lennie???

Minek hosszabb? A vastagságot érzi jobban egy nő.

2018. szept. 26. 17:16
 16/19 anonim ***** válasza:
De vastagabb is kéne, de az enyém ilyen. A hossz is számít kicsit azért.
2018. szept. 26. 17:20
 17/19 A kérdező kommentje:
Csak azért írtam mert úgy írtad hogy tágnak érzed, és közben meg hosszabbat szeretnél.
2018. szept. 26. 17:24
 18/19 anonim ***** válasza:
43%
Nem az a lényeg h mekkora hanem az h tudd használni
2018. szept. 26. 18:16
 19/19 anonim ***** válasza:
A vastagság a lényeg, ha van 4-4,5cm-ed akkor nincs baj mert az az átlag és az a nők többségének jó. Nekekm kicsi és vékony is egy nevetséges 12/3,5cm vicc méret.. Na ebből valóban semmit sem éreznek! Az átlag hossz meg 14-16cm. Csak a kisfarkúakkal van gond és ők kerülnek legtöbbször lapátra vagy lesznek agyoncsalva! neked emiatt nem kell aggódnod, remélem megnyugodtál.. Ezt egy valóban kisfarkú selejt írta!
2018. szept. 27. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!