Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14.5 centis pénisz tényleg nagyon rövid?
Figyelt kérdés
Tudom hogy elvileg bele tartozik az átlagba, de sokak szerint rövid.
Szerintetek is rövid.
2018. júl. 8. 21:33
3/10 anonim válasza:
Fontosabb a vastagság, mint a hossz. Enyém meg hosszabb, de szerintem vékony. Mondjuk soha nem mértem, de akkor is az.
4/10 anonim válasza:
Nagggyon! Hogy a jo isten b...á szá......ba azt aki ezt az agymenést elindította! Egyébként nem kicsi nem veled van bajom mert erről nem mi tehetünk hanem valami önhibájából örökké kielégítetlen szőke ninja!
5/10 A kérdező kommentje:
a vastagsága 4.5 cm
2018. júl. 8. 21:50
6/10 anonim válasza:
Nem a hossz számít, hanem a... https://www.youtube.com/watch?v=wWc5icdo_4A
7/10 anonim válasza:
Nekem rövid és nekem a hosszúság és a vastagság is fontos.
25N
8/10 he84 válasza:
Teljesen okés és átlagos. Ám ha kicsi, akkor is el kell fogadni.
9/10 anonim válasza:
135 degrees up, 8inches length, and a 5inch top hat
8" na-na-na-na-na
10/10 anonim válasza:
Látod a 7. válaszoló nőnek is rövid a fütyije és nincs azzal baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!