Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért vágyom arra hogy egy csaj szétkúrja a fenekem? Ezt meg tudom valósítani? Ez nagy baj hogy ilyenre vágyok?
hogy lenne meleg ha egy csajtól vágyik erre?
ne legyél már ilyen maradi.. főleg ha neked is van prosztatád.
Valszeg mert biszex vagy és ki akarod próbálni
Meg tudod valósítani mert vannak lányok akiket meg az izgat h milyen lehet megdugni egy pasit
Nem baj h ilyenre vágysz
Ez nem homoszexualitás, hanem dominanciával kapcsolatos dolog max.
De kik azok akik még 2018-ban ott tartanak, hogy ez homoszexualitás?
Mi lenne ha olvasgatnátok pár tudományos publikációt a homoszexualitásról, meg en block a biológiáról?
A férfi fenék a mai időkben is egy amolyan tabu dolog. Merthogy csak a melegek használják a feneküket és a prosztatájukat élvezeti célokra. Lehet tudat alatt ez a hozzá társított "eszme" izgat benne.
Szerintem egesz sok lány/nő van aki benne lenne egy ilyen játékban, úgyhogy aki keres az talál. :)
Szerintem egyáltalán nem baj. Néha bennem is felvetődik ez, igaz csak fantázia szintjén és a lány oldaláról. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!