Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam valamit?
4-5 napja találkoztam egy csajszival. Nagyon jól megvoltunk. Egy deka üres járat sem volt a beszélgetéseink közt. Folyton volt téma. Nevetett a vicceimen. Randi végén csókkal köszöntünk el. Biztosra vettem, hogy sinen vagyok, nem csesztem el semmit. Erre másnap nem ír vissza. Megint írok, nem ír vissza. És újra. Meg sem nézte pedig látom hogy elérhető. Szóval most nem tudom mi van. Nem igazán tudom mit higyjek. Tiszta jól csináltam mindent erre valahogy megint le lettem ejtve :D. Szóval szerintetek ez mi lehet?
21/F. U.i.: Azért nem kérdezem meg, hogy mi baja mert még van bennem annyi tartás hogy nem rohanok egy nő után sem mint egy kutya.
Amiket leirtál az teljesen jónak tűnik. Szerintem nem rontottal el semmit. De ha meg is bántódott, nem kellene igy viselkednie. Ha válaszolni sem képes, legalabb annyit, most nem jo vagy vmi (lehet tört3nt vmi), akkor nem túl "jólnevelt".
22L
1:Köszi a választ.
2: Neked is. Jó lenne az ötlet. Csak tudod most ő van soron. Játszottam én már ilyet pár exemmel. Folyton én kerestem őket míg ők szartak rám. Többet ilyen nem lesz.
Szerintem közben zalálkozott egy másik pasival aki jobban bejött neki. Azrt illene egy sort írni hogy talált jobbat.
Az is lehet hogy kivár a másik pasival, ha összejön akkor nem foglalkozik veled, ha nem jön össze akkor ott vagy neki a kispadon mint tartalákjátékos. Sok ilyen nőt láttam már, sőt sokkal durvább dolgokat hallottam nőktől.
Mit beszéltetek meg a randi végén hogy ki keres kit és kb mikor?
25N
Vegulis a jatszmazas az leheto legjobb valasztas mi ?
Ja nem
De oszintenek lenni es spec felhivni h mi a palya az mas snasz lenne.
Inkabb hulyesegeket csinalsz...
Ne várj rá, nem érdemes. Ha ezek után jelentkezne sem lenne őszinte.
Ha egy lánynak igazán bejön a pasi akivel randizott akkor alig várja hogy keresse utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!