Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Télen is kényeztetnétek a barátnőtök lábát amikor egész nap egy szűk bakancsban volt?
Figyelt kérdés
2018. szept. 24. 20:37
1/12 anonim válasza:
Télen nem fürdenek a nők, vagy mi van? :)
2/12 anonim válasza:
Pont ma voltam a Duna plázában egy bankban.
Rohadt meleg volt bent és egy nő kivételével az összes csizmában meg minden.
Na mondom jól van, már most délután 2-kor biztos jó büdös a lábuk...
3/12 anonim válasza:
És akkor mi van?
Képzeld meg is mossák utána.
4/12 anonim válasza:
Én is azt hallottam, hogy melegvíz, kis szappan segít a helyzeten télen-nyáron. Persze, lehet, hogy csak városi legenda...
5/12 anonim válasza:
En siman. Ez indit be. Minnel szagosabb annal izgatobb. Nincs is jobb egy szep harisnyas csizmas noi labnal. Foleg ha van egy kis labszaga is az fennseges.
6/12 anonim válasza:
Ha megmossa akkor semmi ertelme nincsen. Nem a vegyszer szagat akarja erezni a parja hanem a teste termeszetes illatat.
7/12 anonim válasza:
Igen, nem finnyáskodnék tőle.
8/12 anonim válasza:
több ilyen irányú kérdés alapján a lábfétiseseknek ez inkább előny.
9/12 anonim válasza:
micsoda kérdés :) nyilván elmennénk nap végén fürödnénk és nem azzal foglalkoznék h mi volt nappal a kis lábán :D Ha tiszták és frissek vagyunk felfaljuk egymást :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!