Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire ítélne el a társadalo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ítélne el a társadalom ha kiderülne, hogy lefeküdtem a tanárommal?

Figyelt kérdés
Nyilván én szerettem volna és együtt is voltunk kb fél évig. Szeretnék róla beszélni mert felemészt a titoktartás. Pszichológusnak szeretném elmondani vagy a legjobb barátnőmnek de félek hogy hogyan reagálnának.

2018. szept. 24. 15:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mint pszichológus, nyilatkozhatom azt hiszem, ilyen eset miatt nincs jelentési kötelezettség,ha neked könnyebbség, nyugodtan menj el egyhez és mondd el, ami bánt, köti a titoktartás.
2018. szept. 24. 17:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legrosszabb emberi tulajdonság az, ha valaki késztetést érez rá, hogy mindent kidumáljon. Gondolom volt közted és a tanárod közt egyezség arról, hogy ez köztetek marad. Ha 18 alatt voltál, akkor tanárt Btk. szerinti szexuális visszaélésért elővennék, akármilyen kölcsönös szimpátián alapult is a viszonyotok. Az sem indok rá, ha mára már haragszol rá, pl. mert később dobott.

"Szexuális visszaélés

198. § ...(4) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét betöltött, de tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel a vele kapcsolatban fennálló hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve szexuális cselekményt végez, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Ha nagyon ki akarod dumálni, akkor azt tényleg csak templomban tedd, akkor is, ha nem vagy vallásos...

2018. szept. 24. 17:56
 13/14 Bence_ ***** válasza:
68%
Miért zavar, hogy csak te tudod?
2018. szept. 24. 18:00
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen tanárom.
2018. okt. 5. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!