Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt illik várni szakítás után, amíg egy új férfi farkába ülök? 18/l
Én csináltam olyant, hogy egyikből ugrottam fejest rögtön a másikba... Azt nem javaslom. Én azt mondom, hogy addig várj, amíg rágondolsz és elfog az a "bárcsak itt lenne, úgy hiányzik..." érzés, amitől sírni tudnál.
Én akkor vagyok kész új kapcsolatra, ha túl vagyok a sírós, dühöngös, "engemugyannemérdekeljajjdevajonmizcsinálkiveléshol???!?!" időszakon.
Ha csak szex, akkor pedig előre tisztázva szerintem bármikor, amikor felizgat az, hogy nem a szeretett férfi/fiú ér hozzád. ;)
Ha csak a szex hianyzik, nem egy uj kapcsatot akarsz. Csak "egy uj férdi farkába ülök" meg "szopni előbb vagy később", akkor szerintem mar csinald most. Csak találsz vkit aki megfektett.
Amúgy, ha velem szakítanának, akkor kezdeném randizni, ha túlvagyom rajta, szexelni meg akkor ha az ujat mar elég jól ismerem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!