Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok, hány szexpartneretek volt, esetleg volt hármas szexben részetek?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok2018. szept. 23. 23:07
11/24 A kérdező kommentje:
Hogy sikerult elerni ezeket a csillagaszati szamokat ? Mindkettotok egy Brad pitt? Teljesen komolyan kerdezem , hogy csinaltatok ? Ad2 megis hogy nez ki nalatok egy egyejszakas kaland ? Buliban egy kiscsaj ? Vagy hogy ? Tenyleg erdekel
2018. szept. 24. 10:57
12/24 anonim válasza:
5 férfival voltam összesen, négyszer vettem részt hármasban. 45/N
13/24 anonim válasza:
Nem vagyok Brad Pitt, de azert jo adottsagokkal rendelkezem es odafigyelek magamra. Azon kivul meg ez a szám minimum a duplaja lenne ha én is mindig igent mondtam volna, de altalaban amikor lehetőség adodott, kapcsolatban voltam. Volt egyejszakasom, szex kapcsolatom es rendes kapcsolatom is. Fizetni sosem fizettem
14/24 anonim válasza:
3 pasi
Hármas, többes nem volt.
17L
15/24 anonim válasza:
Kettő. Nem voltam hármasban, de ajánlatot már kaptam.
20L
16/24 anonim válasza:
Kb. 20 nővel szexeltem, és a hármas felállás mindkét változata megvolt.
40/f
17/24 anonim válasza:
fogalmam sincs hany pasival voltam 15 folott abbahagytam szamolni, nem mentem 25 fole, a regiek jottek vissza...
Felevig egy 3as kapcsolatban eltem egy ferfival es egy novel, szoval a 3as az hetente 3szor ment...
Egyszer megcsaltam oket egy masik parral...
Sajnos nem volt meg 3as 2 pasival. Azt mondjak a legjobb, sajnos meg nem volt bennem reszem :(
18/24 Pomazi73 válasza:
Kb 40 nő. Nem számoltam és úgy 14 pár(különböző) 45 f
19/24 anonim válasza:
9 nő volt de sajna hármasban nem volt részem..
45f
20/24 anonim válasza:
Egy osztálytársnőmről próbáltuk összeszámolni, hánnyal volt 15-től 19 éves koráig. 6 fiút tudtunk név szerint és ki tudja, mennyi lehetett még... De most lánnyal van (20 éves).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!