Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok volt már ilyenben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok volt már ilyenben részetek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Voltatok már beöltözős, szerepjátékos szexben részetek? Pl. szexi nővérke-beteg, diáklány-tanár stb? Tetszett nektek? Kipróbálnátok? Milyen szerep tetszene? Hány évesek vagytok?

2018. aug. 27. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Tanár-és rossz diáklány volt

Jó volt

Imádtam

24

2018. aug. 27. 10:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, többször is, nálunk heti alkalommal elő is kerül. Elég sokfélét játszottunk már és nem is tudjuk megunni.

Volt már tanár diák, rendőr rablány, főnök titkárnő, takarító háziúr. Ilyenkor be is öltözünk természetesen minden kelléket is bevetünk ami csak van itthon :D

24N

2018. aug. 27. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Férfiként szeretem az ilyen játékokat!
2018. aug. 27. 10:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Volt már többször is 20/L
2018. aug. 27. 11:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen voltam már titkárnő , rendőr , iskolás lány és prosti is.

22 N

2018. aug. 27. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
94%
egyszer volt ilyen, hogy beöltöztem prostinak és bármit csinálhatott.. jó volt de nem csinálnék belőle rendszert :D 22N
2018. aug. 27. 11:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Férfiként imádom az ilyen szerepjátékokat!
2018. szept. 1. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!