Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmisszív lányok/fiúk mit szólnátok a 24/7 bdsm-hez? Esetleg volt már ilyenben részetek?
Figyelt kérdés
A 24/7 az tényleg azt jelenti hogy nonstop, vagyis nagyjából így nézne ki:
-reggeltől-estig a domináns fél kívánságait kell lesnetek
-ha valamiben nem negedelmeskedtek, vagy elfelejtitek stb akkor különféle szankció/büntetés vár rátok
-szex csak akkor van, amikor a domináns fél akarja, és ahogy ő akarja.. van hogy akár hetekig nem élvezhettek el
-ennek biztosítására esetleg erényövet is hordanatok kell..
2017. márc. 12. 19:59
1/6 anonim válasza:
Én gyűlölném....nagyon független nő vagyok, csak a szexben szubmisszív és ott is az élvezetért. Imádom, hogy elver, megaláz, kínoz és irgalmatlanul megdug. És közben imádom, hogy az én élvezetem is fontos neki, különben nem csinálnám...
3/6 anonim válasza:
# 2
Te elvéreztél szövegértésből vagy az "önző" szó jelentésével nem vagy tisztában?
4/6 anonim válasza:
Ez a domináns fél szempontjából is fárasztó lenne.
5/6 anonim válasza:
Sokáig nem bírnám, nyilván mindenkinek kell a szabadság de 1-2 napig még kipróbálnám.
6/6 anonim válasza:
Nem volt még ilyenben részem, de kipróbálnám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!