Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szubmisszív lányok/fiúk mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szubmisszív lányok/fiúk mit szólnátok a 24/7 bdsm-hez? Esetleg volt már ilyenben részetek?

Figyelt kérdés

A 24/7 az tényleg azt jelenti hogy nonstop, vagyis nagyjából így nézne ki:

-reggeltől-estig a domináns fél kívánságait kell lesnetek

-ha valamiben nem negedelmeskedtek, vagy elfelejtitek stb akkor különféle szankció/büntetés vár rátok

-szex csak akkor van, amikor a domináns fél akarja, és ahogy ő akarja.. van hogy akár hetekig nem élvezhettek el

-ennek biztosítására esetleg erényövet is hordanatok kell..

2017. márc. 12. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Én gyűlölném....nagyon független nő vagyok, csak a szexben szubmisszív és ott is az élvezetért. Imádom, hogy elver, megaláz, kínoz és irgalmatlanul megdug. És közben imádom, hogy az én élvezetem is fontos neki, különben nem csinálnám...
2017. márc. 12. 20:05
 2/6 anonim válasza:
Kérdezi férfi vagy?
2017. márc. 12. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

# 2

Te elvéreztél szövegértésből vagy az "önző" szó jelentésével nem vagy tisztában?

2017. márc. 12. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez a domináns fél szempontjából is fárasztó lenne.
2017. márc. 12. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Sokáig nem bírnám, nyilván mindenkinek kell a szabadság de 1-2 napig még kipróbálnám.
2017. márc. 12. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem volt még ilyenben részem, de kipróbálnám. :)
2018. márc. 4. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!