Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők volt részetek szexben jóval idősebb úrral?
Figyelt kérdés
26alatti nők 50-60as urak? Milyen volt?2018. szept. 7. 14:40
1/10 anonim válasza:
Mindjárt jönnek a:
"Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít az életkor"
"Oh, ha minden fiatal fiú ilyen lenne!"
"Nagyon jó volt!"
"Soha jobbat!"
"és még egy új ruhát is választhattam utána"
típusú válaszok.
2/10 anonim válasza:
Én csak 20 évvel idosebbel voltam
3/10 anonim válasza:
35 vagyok, a szeretőm 53. Nagyon jó vele, figyelmes, odaadó, érzéki, a szex fantasztikus vele.
4/10 A kérdező kommentje:
26 fölött az a 20ev sztem nem sok
2018. szept. 7. 14:57
5/10 anonim válasza:
Szerintem ha “csak”szexről van szó akkor tökmindegy a korkülönbség
6/10 anonim válasza:
Igen
46 volt a legidősebb akivel aktus is volt csodás volt az egyik legjobb szexélményem volt 100%-ig rám hangolódott és figyelt arra hogy élvezzem! Olyat nyújtott amit nem tudok leírni akkor voltam 20 éves
55 évessel nem jutottunk el a szexig mert gondok voltak odalent az állóképeséggel itt is 20 voltam
24N
7/10 anonim válasza:
Igen! Nekem apa komplexusom van. Próbáltam fiatalabbal is, de amit az én ideálom nyújt, az felejthetetlen! Jelenleg 25 évvel idosebb mint én vagyok. Elotte is a nálam idősebbekkel szerettem lenni. És ha most jonne az anyagiasság, aki nyugi. Ilyenről szó sincs. Imádom az apró ráncokat, szarkalábakat, az ősz hajat főleg körszakállal. Tapasztaltak a szexben, nem kell irányítani őket. Egyből tudjak hogy kell fogni. Nem vagyok porcelánbol, igenis markoljon meg és mindent bele. Bár ez én vagyok. Nekem ez jön be.
8/10 anonim válasza:
Hogy én miért nem tudok egy hasonló hozzáállás huszonéves lánnyal összefutni...!?? :-/
9/10 anonim válasza:
48 éves koromban 24 éves barátnőm volt. F/60
10/10 Jocikabp82 válasza:
36 eves vagyok Ferfi idosebb novel voltam fiatalabban is de nem regen is volt olyan eset 20 es 27 evvel volt idosebb imadtam a sexet veluk fiatalabbal is lennek idosebbel is jok nagyon az erett nok😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!