Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vèlemènyetek erről?
Ha azt mondják nektek hogy, egysíkú ès unalmas ha csak veled találkozik az illető ès vágyna arra hogy barátokkal is elmenjen programra?!
És te nem akarsz a te ismerőseiddel mert csak azzal akarsz lenni mindig akit szeretsz,de ő nem szeret mert plusz az hogy csajozni is akarna melletted de még nem volt lehetősége, de ha lesz akkor megfogja tenni:( illetve a kérdés első rèszère vonatkozóan az sem normális ha engem nem tud érdekelni az ismerőseim nem tudnak érdekelni a pasik sem a szüleim csak folyton vele lennèk másfèl èv után is?!;(
Segítsetek:( annyira elveszett és szomorú lennék nèlküle nem tudok èlni a gondolattól hogy mas lánnyal lenne kivagyok készülve nem tudom lezárni vele de ő nem szeret engem :(
N31
Amúgy azt is mondta hogy úgy akarna hogy velem is van nem hagyná ott még mással is....de èn nem birnàm elviselni azt hogy mással is van szerintem ez normàlis...
Plusz az exe küllemère egyáltalán nem vagyok féltékeny az biztos.
Azt írod többször, hogy nem tudjuk, hogy miért reagálsz így..
Nos akkor megkérdezem, miért reagálsz így vele kapcsolatban?
Talán most megtudjuk.
Semmi hasznos nincs abban, amit írok. Persze, mert te babusgatásra vártál. :)
Nekem van igazam, de te nem veszed ezt soha észre, mert magadat véded.
És örülhetsz, én innen megyek, mert te nem az az ember vagy, akire érdemes időt szánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!