Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a vèlemènyetek erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vèlemènyetek erről?

Figyelt kérdés

Ha azt mondják nektek hogy, egysíkú ès unalmas ha csak veled találkozik az illető ès vágyna arra hogy barátokkal is elmenjen programra?!

És te nem akarsz a te ismerőseiddel mert csak azzal akarsz lenni mindig akit szeretsz,de ő nem szeret mert plusz az hogy csajozni is akarna melletted de még nem volt lehetősége, de ha lesz akkor megfogja tenni:( illetve a kérdés első rèszère vonatkozóan az sem normális ha engem nem tud érdekelni az ismerőseim nem tudnak érdekelni a pasik sem a szüleim csak folyton vele lennèk másfèl èv után is?!;(

Segítsetek:( annyira elveszett és szomorú lennék nèlküle nem tudok èlni a gondolattól hogy mas lánnyal lenne kivagyok készülve nem tudom lezárni vele de ő nem szeret engem :(

N31

2018. szept. 23. 20:36
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

Nek érdemlem meg hogy megcsaljon.hidd el.

Az hogy sértegette durván a kullememet az hogy az hogy mindig magasztalja az exeit, az hogy 43 évesen 14-15 évesekkel.akarszexelni és úgy hogy én e lelkem testem odaadom és bármit megteszek mert szeretem és kivagyok bukva erzelmileg hogy nem èrtèkel ezért én vagyok mindig a hibás és a harpia? És amiatt mert ennemdegradalom le a küllemèt és nem akarok más pasikkal lefeküdniazèrt èn vagyok a szar?

2018. szept. 23. 21:53
 12/46 A kérdező kommentje:
Arra nem lennék féltékeny aki nem adná rá okot :(
2018. szept. 23. 21:54
 13/46 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Nézd, azt senki nem érdemli meg, hogy megcsalják, de ha tudod, hogy ilyen a helyzet már egy ideje, akkor miért nem felejted már el?

43 évesen 10-évesekkel akar szexelni, szó szerint lepedofilóztad a párod.

Miért ahhoz RAGASZKODSZ aki sz@rba sem vesz, és egy tróger állat?

2018. szept. 23. 22:13
 14/46 A kérdező kommentje:
Mert ez összetettebb és bonyolultabb:(( én tényleg szeretem :( senki és semmi akaratomon kívül nem tud érdekelni nem tudom fejben irányítani magamat:(
2018. szept. 23. 22:15
 15/46 A kérdező kommentje:
Tényleg 14-16-18 éves tinikre bukik leginkább engem meg öregnek tart:(
2018. szept. 23. 22:24
 16/46 anonim ***** válasza:

Amiket leírtál, azt fejben te is tudod, hogy nem normális és nem jó dolog, emiatt írtad ki...

Mi az amit szerinted más nem tud megadni neked?

2018. szept. 23. 22:32
 17/46 anonim ***** válasza:

16-os vagyok.

Nézd, másokat több 10-en év után hagynak ott..

Engem 4 év után, és nagyon megviselt, sőt szerintem egy jó két év volt mire túltettem magam rajta. Most is azért bennem van a dolog, meg nem nyitottam más felé, de na.. másfél év után azért ennyire legyen már önbecsülésed.

Lesz még jobb nála is.

Tudom nehéz ezt most elhinni, de hidd el, többen átestek már ezen.

2018. szept. 23. 22:40
 18/46 A kérdező kommentje:
Nem lesz:( nekem befellegzett ha vele vège:( nem fogom kibírni:(((
2018. szept. 23. 22:51
 19/46 anonim ***** válasza:

Ha ilyen hülye vagy, minek írtad ki a kérdésed?

Bizonygatod, hogy a pasi a sz#r, mert megalázott, de akkor is te vagy az idióta, mert 10 körömmel kapaszkodsz belé. Ez nem szerelem. Ez egy beteges kötődés. Menj el pszichológushoz, ő talán elviseli a nyavalygásod. Mentálisan beteg vagy.

2018. szept. 23. 22:59
 20/46 A kérdező kommentje:
Jó:( akkor csak én vagyok a hibás persze
2018. szept. 23. 23:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!