Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vèlemènyetek erről?
Ha azt mondják nektek hogy, egysíkú ès unalmas ha csak veled találkozik az illető ès vágyna arra hogy barátokkal is elmenjen programra?!
És te nem akarsz a te ismerőseiddel mert csak azzal akarsz lenni mindig akit szeretsz,de ő nem szeret mert plusz az hogy csajozni is akarna melletted de még nem volt lehetősége, de ha lesz akkor megfogja tenni:( illetve a kérdés első rèszère vonatkozóan az sem normális ha engem nem tud érdekelni az ismerőseim nem tudnak érdekelni a pasik sem a szüleim csak folyton vele lennèk másfèl èv után is?!;(
Segítsetek:( annyira elveszett és szomorú lennék nèlküle nem tudok èlni a gondolattól hogy mas lánnyal lenne kivagyok készülve nem tudom lezárni vele de ő nem szeret engem :(
N31
Felszínesen mi is leírtuk, hogy mi a véleményünk erről.
1.5 éves kapcsolat után, úgy gondolom, hogy ezt valami
lelki sérülésed okozhatja. Ilyen jellegű kötődés a rosszhoz, csak emiatt alakulhatott ki, ami ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem normális.
Én is átmentem ezen, jóval több idő volt a kapcsolat, és ott is voltak sérelmek, de idővel túl tudtam tenni magam.
Ilyenkor szégyellem, hogy én is nő vagyok. Tipikus hiszti, ki akarod csikarni, hogy sajnáljunk, úgy, ahogy azt a férfit us bezárod. Megjátszod, hogy milyen szerencsétlen vagy (azokkal az ostoba szomorú szmájlikkal, amitől a falnak megyek), csak higy kicsikard az együttérzésünket, de szerencsére sokan átlátnak itt rajtad és nem pátyolgatnak.
Az meg a másik, hogy leírjuk a véleményünket, aztán benyögöd, hogy de mi nem tudjuk miért reagálsz igazából így.
:D komolyan, te tényleg beteg vagy. Talán akkor le kellett volna írnod, hogy mi is tudjuk?
És igen, te vagy a hibás, valóban. Ez volt eddig az egyetlen értelmes megnyilvánulásod.
Nem játszok én meg semmit ....hisztitol még távol esik amit megèlek belülről....ha a helyzetekben lennèl mindjárt mskèpp beszelnèl.Dől belőled a rosszindulat.
És tényleg nem ismered se engem sem őt miket csinàlt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!