Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha állandóan fel vagyok izgulva?
Figyelt kérdés
Lány vagyok2018. szept. 21. 20:49
4/13 anonim válasza:
Gyere és vezessük le a feszültséget együtt nekem is mindig áll!
5/13 anonim válasza:
Szexelj vagy masztizz, erre nincs más megoldás :D ( vagy megpróbálhatod elnyomni magadban, de az nem vezet semmi jóra. Én amikor megvontam magamtól a szexet, pedig nagyon kívántam állandóan feszült, ingerült voltam és vagy 3x annyi cigim elment egy nap, mint amúgy általában, szóval nem jó ha elnyomod)
6/13 anonim válasza:
Maszti, szex, vagy esetleg vezesd le a feszkót egy kis edzéssel.
7/13 anonim válasza:
Várd a privátokat. Válogass. Aztán tecskelj. Komolyan ez a kérdés....
8/13 anonim válasza:
Valahol azt olvastam, hogy egyes nőknél a szexuális kielégületlenség/önmegtartóztatás bizonyos idegbajt is képes okozni. :P Hát ez motiváljon, hogy ne nyomd el a vágyaid.
9/13 anonim válasza:
Amit a többiek is írtak...maszti, szex, vagy egy kis testmozgás, hogy levezesd a fölös energiákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!