Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm látens melegnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm látens melegnek tart az anális szex mániám miatt. Mit tegyek?!

Figyelt kérdés
Mióta szóba került a téma párszor megengedte használni a hátsó bejáratot, én pedig teljesen rákattantam. Imádom nyalni, dugni, nézni. Gyakorlatilag alig várom, hogy végre áttehessem oda a farkam. A barátnőm legutóbb a fejemhez vágta, hogy szerinte látens homokos vagyok és ezért rajongok a fenekéért. Azóta nem engedi használni, a puncija pedig már egyáltalán nem izgat. Mit tegyek?
2018. szept. 20. 15:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
6os. Megadta neki a baratnője a szexualis vagyat, de az anál a hüvely mellett Ok. Ha mar a punci nem hozza lazba, akkor teljesen erthető...
2018. szept. 20. 16:16
 12/23 anonim ***** válasza:
7%
12: Egyem azt az ítélkező lelketeket! Teljesen mindegy mit gondoltok erről, a kérdezőt ez izgatja, ez az ő vágya. És ezt a barátnője is tudja, ennek ellenére megvonja tőle, és megszégyenítéssel próbálja lenevelni erről, miközben az ő vágyát a kérdező maradéktalanul teljesíti.
2018. szept. 20. 16:29
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok itelkező. Nem ítélem rl az anal szex iránti vágyat. Nekem az is tökéletesen beleférne, ha az ő popsijat kellen izgatni vmivel. Ha emellett a puncim izgatja.

Szerintem kérdező, ha nem akarja, s a puncija pedig mar egyáltalán nem izgat, akkor szakítsatok, mert úgy is tönkremenne

2018. szept. 20. 16:38
 14/23 anonim ***** válasza:
29%

Ez baromság.

Mindkét nemnek van seggluka,így nem igazán értem mi köze feltétlen a melegséghez.

Annyi a különbség,hogy egy nőnek két helyre lehet betenni,egy férfinek meg csak egy helyre.

Nem attól lesz meleg valaki,hogy seggbe teszi,hanem attól,hogy férfi testre izgul fel.

Szerintem azokat izgatja az anál,akik szeretik a szexben a kicsit bizarrabb,nem hétköznapi dolgokat.

Vagy mondhatjuk úgy is,kicsit perverzebb fantáziavilággal rendelkeznek.

2018. szept. 20. 18:08
 15/23 anonim ***** válasza:
87%

13-as nem hiszem h a csaj arra vágyok hogy folyton seggbe legyen rakva

A csávót nem izgatja a punci lehet hogy bedugja de k..vára érződik és látszik h azt nem kívánja és ez rohadtul libbidócsökkentő egy lánynak h csak a pitsakyuka kell a pasinak

24N

2018. szept. 20. 18:43
 16/23 anonim ***** válasza:
15%

16: Ezt ma írtad egy másik kérdéshez: "Jó nem szt mondom h essen nekem és verjen véresre de ha azt akarom hogy fenekeljen el akkor fenekeljen el ennyi"

Hát a kérdező meg anált akar, úgyhogy legyen ez is ennyi, minimum számodra.

2018. szept. 20. 19:45
 17/23 anonim ***** válasza:
78%

Komolyan ennyi aberrált férfi van? Az egy dolog, hogy szereti az anált! De ő CSAK azt szereti! Mikor a kérdező meg akarta védeni magát, akkor azt hozta fel, hogy de ő megdugja a punciját, DE LELANKAD A FARKA ÉS CSAK ÚGY ÉLVEZI, HA KÖZBEN UJJAZZA A SEGGÉT!

Még szép, hogy kiakad a nő!

Úristen, miért kell mindennap azzal szembesülnöm, hogy a férfiak teljesen elfajzottak? És még csak fel se fogják!

2018. szept. 20. 21:40
 18/23 anonim ***** válasza:
56%
Langyi vagy.
2018. szept. 20. 21:59
 19/23 anonim ***** válasza:
49%

Latens buza vagy. Valassz magadnak egy fiut parnak.

N/38

2018. szept. 21. 00:57
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nézzünk a dolgok háta mögé. Szerintem itt egyszerűen arról van már csak szó, hogy unja a kérdező a barátnőjét, alapból nem izgul fel rá, csak most ugye talált egy olyan dolgot, ami még izgalomba hozza (mert mondjuk világ életében ez volt az, ami a legjobban izgalomba tudta hozni, szóval ez még most is hatással van rá). A következő lépés az lesz, hogy már ez sem fogja igazán izgalomba hozni és akkor vagy szét mennek, vagy szökőévente egyszer fognak (talán) szexelni.
2018. szept. 21. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!