Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm látens melegnek tart az anális szex mániám miatt. Mit tegyek?!
Nem vagyok itelkező. Nem ítélem rl az anal szex iránti vágyat. Nekem az is tökéletesen beleférne, ha az ő popsijat kellen izgatni vmivel. Ha emellett a puncim izgatja.
Szerintem kérdező, ha nem akarja, s a puncija pedig mar egyáltalán nem izgat, akkor szakítsatok, mert úgy is tönkremenne
Ez baromság.
Mindkét nemnek van seggluka,így nem igazán értem mi köze feltétlen a melegséghez.
Annyi a különbség,hogy egy nőnek két helyre lehet betenni,egy férfinek meg csak egy helyre.
Nem attól lesz meleg valaki,hogy seggbe teszi,hanem attól,hogy férfi testre izgul fel.
Szerintem azokat izgatja az anál,akik szeretik a szexben a kicsit bizarrabb,nem hétköznapi dolgokat.
Vagy mondhatjuk úgy is,kicsit perverzebb fantáziavilággal rendelkeznek.
13-as nem hiszem h a csaj arra vágyok hogy folyton seggbe legyen rakva
A csávót nem izgatja a punci lehet hogy bedugja de k..vára érződik és látszik h azt nem kívánja és ez rohadtul libbidócsökkentő egy lánynak h csak a pitsakyuka kell a pasinak
24N
16: Ezt ma írtad egy másik kérdéshez: "Jó nem szt mondom h essen nekem és verjen véresre de ha azt akarom hogy fenekeljen el akkor fenekeljen el ennyi"
Hát a kérdező meg anált akar, úgyhogy legyen ez is ennyi, minimum számodra.
Komolyan ennyi aberrált férfi van? Az egy dolog, hogy szereti az anált! De ő CSAK azt szereti! Mikor a kérdező meg akarta védeni magát, akkor azt hozta fel, hogy de ő megdugja a punciját, DE LELANKAD A FARKA ÉS CSAK ÚGY ÉLVEZI, HA KÖZBEN UJJAZZA A SEGGÉT!
Még szép, hogy kiakad a nő!
Úristen, miért kell mindennap azzal szembesülnöm, hogy a férfiak teljesen elfajzottak? És még csak fel se fogják!
Latens buza vagy. Valassz magadnak egy fiut parnak.
N/38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!