Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm látens melegnek tart az anális szex mániám miatt. Mit tegyek?!
Figyelt kérdés
Mióta szóba került a téma párszor megengedte használni a hátsó bejáratot, én pedig teljesen rákattantam. Imádom nyalni, dugni, nézni. Gyakorlatilag alig várom, hogy végre áttehessem oda a farkam. A barátnőm legutóbb a fejemhez vágta, hogy szerinte látens homokos vagyok és ezért rajongok a fenekéért. Azóta nem engedi használni, a puncija pedig már egyáltalán nem izgat. Mit tegyek?2018. szept. 20. 15:34
1/23 anonim válasza:
Ha a puncija mar nem izgat, akkor vmi probléma lehet. Az oke, hogy néha a popsijába is jóm érzed magad. De ha csak ott, akkor nem meglepő, hogy annak tart! Te biztos vagy magadban?
Mondanám, hogy probálkozz masik baratnővel, de ha mar egyáltalan nem izgat a punci, akkor nehéz lesz nőkkel kezdened. Hiszen a puncinak "szüksege" van a peniszre. Csak popsival egy lannyal nem tudsz kapcsolatot kialakítani. Az pasi pasival dolog.
22L
2/23 anonim válasza:
Szerintem téged az zavar hogy igaza van
3/23 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy nem dugom meg a punciját de lelankadok és állandóan a popsijára gondolok. Csak úgy tudom élvezni ha közben a popsiját ujjazhatom
2018. szept. 20. 15:43
4/23 anonim válasza:
Nem az lenyeg, hogy megdugod e a puncijat. Hanem az, hogy arra NEM izgulsz, csak a popsijára!
5/23 anonim válasza:
Szóval van egy szexuális vágyad, amit nem csak hogy nem hajlandó neked megadni, de még ítélkezik és vádaskodik is miatta. Szép kis barátnő... Keress egy másikat, aki ki tud elégíteni!
7/23 anonim válasza:
Hát aki úgy akar közösűlni ahogy a meleg pasik arra most mit mondjak?!
8/23 anonim válasza:
Keress egy új csajt és dugd addig a hátsóját, amíg az is meg nem elégeli ...aztán jöhet a kövi.
9/23 anonim válasza:
Szeretheti egy pasi az Anált
De ha már a Punci nem izgatja
Ott Komoly gondok vannak már
10/23 anonim válasza:
Hát ez tényleg sok, hogy neked csak az ánusz.
Szerintem is meleg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!