Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bevalljuk vagy nem "felkapott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevalljuk vagy nem "felkapott téma" itt, és elég sok kérdést látni a cuckold a párcserés és a többes szex kérdéskörben?

Figyelt kérdés
Szerintem ez nem ördögtől való dolog,az pedig hogy ki mit gondol erről az az ő magánügye és erkölcsi hozzáállása is egyben. Régebben sem voltak erkölcsösebbek az emberek,gondoljunk a római orgiákra stb. Ítélkezni mások felett pálcát törni nem lehet és nem is szabad. Az hogy a szex két emberre tartozik ez is nézőpont kérdése. Ha jól érzik magukat akár a gyönyör fokozása érdekében többe emberrel az ő döntésük.Az én véleményem szerint ezeknek a többes kapcsolatoknak igazából 2 veszélye van.A nemibetegségek és az érzelmi veszélyek. Nagyon erős kapcsolat és azonos hullámhossz kel,hogy valaki átgondoltan ez átakarja élni. Engem is izgat ez a téma egy ideje nagyon,igaz még nem éltem át. Azért nem semmi látvány lehet az.hogy akit szeretünk aki fontos számunkra őt megosztjuk mással. Egy másik aspektusból nézve,az hogy tudom más is örömet és gyönyört ad neki,a birtoklási vágy totális levetkőzése...A párom a társam,nem egy tárgy,ezt sokan elfelejtik az efelett pálcát törők is. Meg hát ugye a jó régi mondás,hogy ízlések és pofonok.
2018. szept. 20. 13:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%
#6 Mi a titkos? Ne keverd már a szeretővel!!! Sose csaltam meg senkit, mikor nincs komoly kapcsolatom, akkor van szexpartnerem, mivel nekem is vannak igényeim.
2018. szept. 20. 14:06
 12/13 anonim ***** válasza:
58%

Én teljesen igazat adok a kérdést feltevőnek, amiben egyrészt válaszolt is. Remélem minden ellenzőhöz eljut, és nincs vele probléma ha ellenzed, ha rossznak tartod stb, de olyankor csak lapozz tovább. Én is utálom a homosexualitást, még sem állok meg minden egyes kérdésnél leirni hogy "te mocskos bu*i". Az az ő dolguk nem a tied.

Mi is a párommal odavagyunk az e féle kapcsolatért, ezt soha senki nem nézné ki belőlünk, ez a mi dolgunk, senki orrára nem kötjük, kivéve ha akarjuk hogy tudja.

Szeretni az után is birod a párodat miután megtörtént.

Nem volt még egy éjszakás kalandotok, ahol csak a szex számitott és nem kellett érzelem? Kettőnk felől van érzelem, a harmadik viszont érzelem mentes, csak SZEX.

Én is bevallom, nem a legnormálisabb dolog, de hát hány másik beteg fétis létezik még? Az ember nem tehet érte, hogy ez jön be neki.

2018. szept. 20. 19:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy azt írod, a párod nem birtoklod, nem egy tárgy, akkor hogyan tudod megosztani, ami nem a tiéd? Maga a leírás, hogy megosztani valamit valakivel, azt jelenti, hogy te birtokában vagy valaminek, amivel kapcsolatban megengeded a másik félnek, hogy ő is részesüljön belőle.
2018. szept. 26. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!