Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalljuk vagy nem "felkapott téma" itt, és elég sok kérdést látni a cuckold a párcserés és a többes szex kérdéskörben?
Én teljesen igazat adok a kérdést feltevőnek, amiben egyrészt válaszolt is. Remélem minden ellenzőhöz eljut, és nincs vele probléma ha ellenzed, ha rossznak tartod stb, de olyankor csak lapozz tovább. Én is utálom a homosexualitást, még sem állok meg minden egyes kérdésnél leirni hogy "te mocskos bu*i". Az az ő dolguk nem a tied.
Mi is a párommal odavagyunk az e féle kapcsolatért, ezt soha senki nem nézné ki belőlünk, ez a mi dolgunk, senki orrára nem kötjük, kivéve ha akarjuk hogy tudja.
Szeretni az után is birod a párodat miután megtörtént.
Nem volt még egy éjszakás kalandotok, ahol csak a szex számitott és nem kellett érzelem? Kettőnk felől van érzelem, a harmadik viszont érzelem mentes, csak SZEX.
Én is bevallom, nem a legnormálisabb dolog, de hát hány másik beteg fétis létezik még? Az ember nem tehet érte, hogy ez jön be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!