Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívják, a cuckold fordított változatát? 25 L
Merthogy én úgy tudom, a cuckold az a felállás, amikor a férj végignézi, ahogy a felesége mással szeretkezik. Made mi van akkor, ha a feleség nézi végig hogy a férje más nővel?
(persze itt csak a felállás a lényeg! Nem kell, hogy a történet szerint is férj feleségről legyen szó!)
Esetleg segítene is nekik…
Széthúzná a nő fenekét vagy megfogva a férfi péniszét, segít a behatolásnál. erre is van külön kategória? Nagyon kevés ilyen videót találtam. Segítsetek!
25 L
A privát özönből azért azt látom, hogy valaki érti is mi az amit keresek. A lényeg az, hogy a harmadik fél egy nő, mint segítő van jelen…
Ő maga csak abban segít, hogy még élvezetesebb legyen a párnak…
Kézzel, nyelvével segít leginkább…
Érthető ez így?
Választ még nen kaptál de priviből már milliót... :D
Kérdésedre szerintem nincs külön neve ennek. Egy hármas felállás biszex nővel.
A cuckold inkább más téma, ott a megaláztatás is közrejátszik ahogy látom. Mert ott az egyik fél élvezi hogy semmibe veszik, egy másik pasi meg kezelgeti a feleségét. Sokszor még alázzák is.
Erre jellemzően az a kulcsszó, hogy:
(kereszt)anyuka segíti/tanítja (kereszt)fiát és (kereszt)lányát
(step)mother helps/teaches her (step)son and (step)sister
És az sem fontos, hogy a szereplők, milyen viszonyban vannak. Mert a cuckoldnál, a lényeg, hogy a nő megalázza ezzel a férfit. De amit én keresek, ott csak az a lényeg, hogy hárman vannak, a harmadik fél egy nő, aki segít a párnak szeretkezni…
Itt a segítség nyújtás lenne a lényeg. Nem a cuckkold rész.
Közben már 3 megoldást is kaptam, amit köszönök, mert mindhárom jó!
A help és helping szavak is segítettek, de ez logikus…
Tehát a segítség nyújtás a lényeg, és hogy a harmadik fél nő legyen…
Az eddigieknek köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!