Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordított cuckoldról hallott már valaki?
ahol a nő nézi a párját olyanra gondolok... esetleg másnak is megfordult már ez a fejében?
vagy bennem van a hiba? xD
25/N
Hihetetlen, hogy ezt is lenyúlják tőlünk a nők :(
23/F
A Hiba nem benned van. Ismerek pld olyan házaspárt, ahol mindketten nézik a párjukat ahogyan mással szexelnek.
Ez izgatja őket, az ő dolguk.
igen, vannak, láttam is már, de ha jól tudom van ennek a kategóriának is neve, de most nem jut eszembe.
Nem te vagy az egyetlen, nagyon sok csajnál előfordul a fantázia, hogy a pasiját meglepi egy hármassal vagy egy bomba csajjal, mint ahogy a pasiknál előfordul a fantázia, hogy milyen jó lenne, ha a párját többen kényeztetnék (vagy egy igazi bombajó pasi), mert örömöt akarnak szerezni neki és nem gondolnak a megcsalás dologra, inkább úgy fogják fel, hogy egy élő-szexjáték, amit 1-2 órára testileg kihasználnak, de az érzelem részét a párod kapja, aki megszervezte az egészet.
Úgy is el lehet képzelni, mint a Római időkben, mikor megleped a párodat egy csodaszép rabszolgával, akit (vagy amit) kényetekre használhattok. Nem úgy kell felfogni, hogy egy konkurencia, aki meg akarja hódítani és elrabolni a párodat, hanem mint egy szexjáték.
Amúgy sokan keverik a Cuckold-ot a Hotwife-al, az egyik megalázós, ahol a domináns csaj nem akar a kisfarkú pasijával szexelni és hoz magának egy csődört, amíg a nyomi férj néz, míg a másiknál olyan mint a Római hasonlatom.
És ahogy írtad, te nem a megalázó részre gondolsz...
Szerintem viszonylag ez még normális, abban eredeztethető, hogy evolúciósan bejön a nőknek a férfias, alfa pasi, aki ugye adott esetben több nőt is megkettyint. Nekem is akad néha háremes fantáziám.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!