Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexibb a csupasz farok, mint a férfiasan szőrös?
Ha nagyon és tényleg erőssen szőrös egy férfi az intim területen, akkor az tényleg taszító, és nem szép, legalábbis sokunk vagyunk így nők, akik nem túlzottan kedvelik ezt, de némi szőrzet, ami nem túl erős és nagy, szerintem nem csúnya és lehet szexy. Én mindkét véglettel találkoztam már, sőt olyannal is, ami teljesen csupasz volt, és engem tényleg nagyon irritált a partnerem erős, nagy fekete szőrzete, viszont az előző párom teljesen borotvált volt oda lenn, és iszonyú izgató és szép ápolt megjelenést biztosított ezáltal a férfiasságának, ami nekem nagyon imponált (bár nem volt részemről elvárás ez felé), a mostani párom viszont a hátán kívűl semmit nem szőrtelenít, viszont nincs erős intim szőrzete. Világos, gyenge, és így ezáltal is nagyon izgató és szép számomra az a bizonyos testrésze. Tehát lehet szép és dögös egy nem borotvált is, csak kérdés, hogy a szőrzete milyen....
De ízlések és pofonok, van aki szereti és elfogadja, van aki nem, ez a férfiakkal is így van szerintem, minket nőket illetően.
Én már pedig kizárt, hogy életemben még egyszer önként leborotváljam!
Még a rövidre nyírás csak-csak, de ahhoz nagyon magába kell, hogy bolondítson az a nő, akiért megteszem, mert rühellem, ahogy hónapokig szúr! :(
33/F
Szerintem az kifejezettem izgató,mikor az egész test csupasz,csak fanszőrzet van:)
Persze nem ilyen ősemberesre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!