Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért logikátlan következtetés, hogyha én a szűk puncit sokkal jobban szeretem a tágnál, akkor biztosan a lányok, nők is jobban szeretik a hosszú és vastag farkat a kicsinél és vékonynál?
Nem logikátlan.
Csak itt versenyt csinálnak abból, hogy ki mennyire hazudja azt, hogy szereti a kicsit.
Majd figyeld a válaszokat :D
Mert hülyeség
Attól h te valamit így meg úgy szeretsz
Nem jelenti azt hogy a nők jobban szeretik a vastag és hosszú péniszt
Már ezerszer leírtam de leírom most is
Nem vagyunk egyformák
Valakinek ez a jó van akinek amaz van akinek mind kettő
És ne álltalánosíts mert ahogy a nemiszervek milyensége úgy az emberek se egyformák mindenkinek más az igénye!
Ezért kell olyan párt vagy partnert találni akivel passzoltok minden téren!
Ez tabutéma , öszinte valaszok nemigen lesznek. Persze hogy a nök a szép nagy szerszamot szeretik . ez olyan tema, mint a szerintetek megcsal a párom , mindenki szerint nem .
Vagy : miert nem kezdemenyez a pasi , valasz : kezdemenyezz te
Mintha ugyanazok az emberek irnanak folyton
Nekem szuk a huvelyem. Kitölt a minipenisz is de megis jobban kielegit a nagy
Azért szereti a pasik 60+%-a az anált, hmm?
Amúgy még nem találkoztam túl szűk puncival, pedig teljesen átlagos 16.5 cm hosszú a farkam és ehhez arányosan vastag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!