Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszony vagyok és megtetszett egy házas férfi, bepróbáékoznék nála. Vélemény?
Most gondolom záporozni fognak a szitkok. Vagy a "valami nincs rendben a kapcsolatoddal".
De egyéb? Ti éreztetek ilyesmit? Belementetek?
Vagy ez teljességgel elfogadhatatlan és ássam el az érzéseimet? Próbáljak meg úgy viselkedni mint más normális erkölcsös tisztalelkű ember?
Ezt csináltam eddig. Miközben belül tombolok.
Szerintem hagyd a vőlegényedet
Jobbat érdemel
Engedd útjára a vőlegényed, és keresd meg a boldogságod!
Ha úgy érzed, hogy meg van aki hozzd illik, akkor majd gondolsz újra a házasságra!
A srácnak mondd, hogy rájöttél, hogy még nem állsz készen a házasságra!
De szerintem az is segíthetne, ha valaki elmesélné nektek, hogy hogyan kell "szexelni" úgy hogy mindketten kielégüljetek! (Orvos, barát/nő, én, stb.)
Miért akarsz bepróbálkozni nála? Mit érzel iránta? Mióta vagy menyasszony?
Én azt gondolom erről, hogy aki ilyeneken gondolkozik, az nem is szerette sosem a párját igazán. Én is néha érzek úgy, hogy mi lenne, ha mást is kipróbálnék, de mégis visszatart az, hogy szeretem a jelenlegi páromat és emiatt sosem tenném meg. Ilyen szinten szerintem mindenkinek eszébe jut. De te már azon gondolkodsz, hogy kipróbáld ténylegesen, sőt házassal, ami azért fura, mert ez olyan, mintha csak kalandokat keresnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!