Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz lányt találni szeretkezésre?
Nagyon rég óta próbálkozom de nem találok sehol. Leginkább neten keresek, de senki nem megy bele.
Nagyon hiányzik már nekem egy női test...
Fizetőshöz nem szivesen mennék.
Lányok, ti tényleg nem vagytok annyira a szexre?
21F
S hogy keresel rá lanyt neten. Hé akarsz szexelni vagy mi?
Inkább előben kellene. Szórakozó hely vagy ilyesmi. Ott felszedsz egy egyéjszakásat s ennyi. Mert a legtöbb olyan lany, aki belemene csak a szexbe, az se szereti, ha neten idegenek probálkoznak velük. Előben jobban csípik.
13!
Szerinted kértem én valakitől sajnálatot??
Főleg a tefajtádtól nem kéne aki fennt már nem is tud gondolkozni mert folyton a fhaszában van a vér!
Ha majd annyi idős leszel mint én akkor jobban fogod ismerni a nőket és rájössz hogy még arra sem méltóak hogy megbökd őket!
Amúgy meg mit pampogsz ez az én véleményem az a baj hogy nem hazudozok úgy mint mindenki más csak hogy ki ne lógjak a sorból?
Ennél a kérdésnél a 16-os versenyző is hasonlóan van mint én de szerintem ő sincs rászorúlva a sajnálatra.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!