Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyálivó kérdése:
Ti csináltatok már olyat hogy megittátok a barátnőtök pisiét vagy nyálát?
Figyelt kérdés
Ti csináltatok már olyat hogy megittátok a barátnőtök pisiét vagy nyálát? Én mindig mondom neki hogy köpködjön bele egy kupicába és megiszom mert felizgulok rá2018. szept. 12. 21:00
1/10 Umaku válasza:
Meghalnék ha a barátom ilyet kérne tőlem.
Egyszóval nem :/
3/10 anonim válasza:
"Nyálivó" :D biztos komoly a kérdés
5/10 anonim válasza:
Akkor inkább nyald ki véresen :D:D
8/10 anonim válasza:
Lehet hogy megy a pisi kaki szex is mi :D
9/10 anonim válasza:
Igen pisijét , együtt fürdés alkalmával zuhany előtt, többször is, teletöltötte a szám! De kehelyből kispohárból is ittam már! Őrjítően finom!
10/10 anonymousreview60 válasza:
Pisit igen. Az elsőtől az utolsó cseppig. Fölémguggolt. Kb. 10 perc alatt bírt ellazulni annyira, hogy elengedje magát. Csodaszép látvány volt. Utána kinyaltam.
Nyálat nem.
Az ondót párszor visszaadta. Inkább, mint kiköpje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!