Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában miért kell ennyit maszturbálnom? 18/F
Attól vagy ilyen függő, kérem szépen, hogy nincs egy barátnőd, akivel szexelj.
Milyen primitív kérem szépen, nyilvános-és vonatok wc-jében is...
Őrült állat..
A közterület felügyelő majd nyakon húz...
Ez egy szemérem sértő viselkedés.
Remélem, hogy tisztában vagy vele.
Amúgy nem, nem lát be oda ,legalábbis falon keresztül nem lát, de ha valaki bepanaszol neki, akkor ad egy nyuszifült...
Először is a közszemérem sértéshez szemtanúnak kell lennie. Ott nincs senki.
Illem helységekben törvényileg nem lehetséges a kamera. Szép is lenne. Megszámlálhatatlan visszaélés lenne. Illetve ilyen alapon maga a sima emésztés és kiválasztást ürítését se lehetne elvégezni nyilvános WC-n, mert közszemérem sértés lenne. Természetesen bizonyos szórakozó helyeken van a WC-ben kamera, de arról senki se tud. Nem is mondtam konkrétumokat!
Igazából végiggondolva, ha takarít maga után, akkor mivel undorítóbb, hogy ezt csinálja, mint más meg oda küldi ki a bélsarát, ami tele van baktériumokkal? Persze engem is nagyon taszít a gondolat, de tárgyilagosan nézve ugyan az a szint.
Nem hiszek a százalékokban, de nálad azért mutat valamit mr 53%-os.
Igazából a mennyiséggel ilyen fiatalon nincs baj. 18 éves vagy, most kezd el csúcsra járni a hormon szinted. Az ingadozás amit érzel pedig pont ezért van, mert a hormonszint se stabil feltétlen még ilyen fiatalon. Van akinél már igen, van akinél még nem. Amúgy ne aggódj, csak pár év van amíg a maxon van a tesztoszteron szinted, utána lassan de biztosan csökkenni fog.
Viszont azért nem mondanám teljesen természetesnek, mert nehezen állítod már fel. Az igazat megvallva fiatalon én is ilyen voltam. Még rosszabb is. Én átlag nap 2-3x, de nekem is voltak durva heteim, amikor napi 5-6x átlagosan. De volt, hogy egy nap 10x. Azt azért hozzátenném, hogy nekem ilyen vonat toilet meg hasonlók azért kimaradtak. De ami a lényeg, hogy nekem is fájt, de attól még kívántam, viszont akkor rántottam rá, mikor már állt. Vagyis nekem ott volt minden dolog a rendes vágyhoz, nem csak kényszer volt, hogy csináljam. Hanem tényleg be voltam gerjedve teljesen. Ez azért szerintem fontos különbség. Nálad eltolódik a dolog afelé, hogy magát a cselekvést kívánod és az vált egy megszokássá, lassan rögeszmévé és nem maga az alap vágy szinted van olyan magasan. Ettől függetlenül ez még nem vészes szint és nem vagy elveszve. Azért a csapongó hormonszinted határozottan befolyásolja ezt. Majd megváltozik ez. Barátnő nélkül és vele is megváltozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!