Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya rámnyitott és kiakadt, csak nem tudom miért így reagálta le?
Több dolog miatt sántít nekem ez a kérdés.
1./ Ha az ember tudja, hogy rajta kívül még vannak a lakásban, feltehetőleg megpróbálja a maszturbációt úgy megoldani, ha valaki rá is nyit, a hüvelyén keresztül ne lásson egészen a szájpadlásáig. Azaz inkább a takaró alatt csinálja.
2./ A korodból adódóan azt gondolom anyukád sem lehet annyira idős. Úgy gondolom 50 évesnél nem lehet öregebb. Így feltehetőleg ő is valaha tagja volt a ,,kézimunka szakkörnek" ezért nem hiszem, hogy annyira szíven ütné egy ilyen látvány. Hacsak nem a család kedvenc kávés termoszát használtad segédeszköznek.
3./ Ha anyukád azért nem tör ki hisztériás rohamokban, mert a barátod alkalmanként ott alszik és gondolhatja, hogy nem a cserebogarak násztáncának megfigyelésével töltitek az időt, akkor ha rádnyit önkielégítés közben sem hiszem, hogy kérdések sorát feltette volna. Azt hiszem ez is természetes lenne számára. Egy halk ,,bocs " után magadra hagyna.
Ciki...:) volt ilyen nekem
Máskor várd meg míg ures a ház, vagy este ha elcsendesedik minden akkor motoszkált a bugyidban.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!