Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anya rámnyitott és kiakadt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anya rámnyitott és kiakadt, csak nem tudom miért így reagálta le?

Figyelt kérdés
Volt már barátom aki itt is aludt és tudja is, hogy nem vagyok szűz. Reggel maszturbáltam anya benyitott és ahelyett, hogy gyorsan bezárta volna az ajtót elkezdte mondani, hogy úristen mit csinálsz meg miért csinálod és kiment. Ennyire prűd lenne? 20L
2018. szept. 12. 07:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Szard le, úgy is elfelejti pár nap alatt.
2018. szept. 12. 07:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont ez az amit nem felejt el pár nap alatt. Szerintem örökre beégett az agyába a látvány
2018. szept. 12. 07:59
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább rég volt fiatal és már elfeledte azt az érzést!
2018. szept. 12. 08:09
 4/14 anonim ***** válasza:
15%
Arra persze van eszed hogy magadhoz myúlj,de hogy az ajtót bezárd,arra nincs.
2018. szept. 12. 08:15
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Elírtam. Magadhoz nyúlj.
2018. szept. 12. 08:17
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem azért ilyen hisztis, mert rég volt orgazmusa, vagy fáj neki, hogy elmúltak azok az idők, amikor ő volt 20. Magyarán: irigy a lányára. Mindenesetre egy okos szülő ezt nem így reagálja le.
2018. szept. 12. 08:21
 7/14 anonim ***** válasza:
68%

Több dolog miatt sántít nekem ez a kérdés.

1./ Ha az ember tudja, hogy rajta kívül még vannak a lakásban, feltehetőleg megpróbálja a maszturbációt úgy megoldani, ha valaki rá is nyit, a hüvelyén keresztül ne lásson egészen a szájpadlásáig. Azaz inkább a takaró alatt csinálja.

2./ A korodból adódóan azt gondolom anyukád sem lehet annyira idős. Úgy gondolom 50 évesnél nem lehet öregebb. Így feltehetőleg ő is valaha tagja volt a ,,kézimunka szakkörnek" ezért nem hiszem, hogy annyira szíven ütné egy ilyen látvány. Hacsak nem a család kedvenc kávés termoszát használtad segédeszköznek.

3./ Ha anyukád azért nem tör ki hisztériás rohamokban, mert a barátod alkalmanként ott alszik és gondolhatja, hogy nem a cserebogarak násztáncának megfigyelésével töltitek az időt, akkor ha rádnyit önkielégítés közben sem hiszem, hogy kérdések sorát feltette volna. Azt hiszem ez is természetes lenne számára. Egy halk ,,bocs " után magadra hagyna.

2018. szept. 12. 08:30
 8/14 anonim ***** válasza:
32%
Ez elég szánalmas. Anyum direkt rám szokott nyitni amikor tudja hogy recsizek mert szereti látni. :D Ő nem szörnyülködik inkább csak szereti csodálni a látványt. A múltkor például megjegyezte, hogy olyan szép a farkam mint apámé. :O Nem szívbajos az én drága anyucim. Sokszor még bátorít is, hogy szexeljek minél több lánnyal, bolondítsam őket. :D
2018. szept. 12. 09:51
 9/14 anonim ***** válasza:

Ciki...:) volt ilyen nekem

Máskor várd meg míg ures a ház, vagy este ha elcsendesedik minden akkor motoszkált a bugyidban.

F.

2018. szept. 12. 10:35
 10/14 anonim ***** válasza:
Prűd, vagy egyszerűen irigy, de az is lehet, hogy mindkettő😀
2018. szept. 12. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!