Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sarka Kata, Rubint Réka, Hódi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sarka Kata, Rubint Réka, Hódi Pamela trióból kivel feküdnétek le legszívesebben?

Figyelt kérdés

2018. szept. 11. 17:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Azért szerintem a Rékát se kell félteni, biztos nem a Norbi van csak neki lassan 20 éve.
2018. szept. 11. 20:26
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
Egyikkel sem.....semmi èrdekes nincs bennük...üresfejű celebek.
2018. szept. 12. 08:41
 13/20 anonim ***** válasza:
78%

Oszvald Marikával aranyom!

Ő már akkor is tudta hogy kell bekapni, mikor ti még perverz gondolatok se voltatok drágaságaim!

2018. szept. 12. 08:45
 14/20 anonim ***** válasza:
42%
Pamela a legtermészetesebb a 3 közül, és nagyon szép szerintem, jó teste van, magyarul nagyon szúrnám. Sarka Kata igazából csak arcban különleges, amúgy annyira nem nagy szám az én szememben, de azért természetesen nem utasítanám vissza. Rubint Réka viszont kimondottan csúnya, lófeje van (már bocs), csúnya arcban, a mellei nagyon természetellenesek (szilikon), ja és amúgy sem jön be, ha egy nő túl izmos. Nem csak nekem, hanem más haverjaimnak is ez a véleménye róla.
2018. szept. 12. 17:39
 15/20 anonim ***** válasza:
44%
Csak Pamela, mert neki legalább van egy normális személyisége,és tényleg szép, Kata egy ótvar k.rva, és műnő, Rubint Réka pedig túl izmos
2020. júl. 25. 12:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Rubint Réka, mert a 3-as válaszolóhoz hasonlóan én is szívesen kipróbálnám vele azokat a speciális tornapózokat hmm...
2020. szept. 26. 23:30
 17/20 anonim ***** válasza:
Réka a legdögösebb :DD Bárki bármit mond, nekem igenis bejön a "lófeje" és a teste, a hangja és a mosolya pedig baromi izgató :DD
2021. jan. 9. 12:33
 18/20 anonim ***** válasza:
Pamela. Aranyos, természetes, Kata szét van plasztikázva, és förtelmes személyisége van, Réka meg nem az esetem
2021. jan. 13. 02:47
 19/20 anonim ***** válasza:
egyikkel se, a szerelmemmel max
2021. jan. 17. 20:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Hódi Pamela
2022. nov. 7. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!