Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sarka Kata, Rubint Réka, Hódi Pamela trióból kivel feküdnétek le legszívesebben?
Figyelt kérdés
2018. szept. 11. 17:05
11/20 A kérdező kommentje:
Azért szerintem a Rékát se kell félteni, biztos nem a Norbi van csak neki lassan 20 éve.
2018. szept. 11. 20:26
12/20 anonim válasza:
Egyikkel sem.....semmi èrdekes nincs bennük...üresfejű celebek.
13/20 anonim válasza:
Oszvald Marikával aranyom!
Ő már akkor is tudta hogy kell bekapni, mikor ti még perverz gondolatok se voltatok drágaságaim!
14/20 anonim válasza:
Pamela a legtermészetesebb a 3 közül, és nagyon szép szerintem, jó teste van, magyarul nagyon szúrnám. Sarka Kata igazából csak arcban különleges, amúgy annyira nem nagy szám az én szememben, de azért természetesen nem utasítanám vissza. Rubint Réka viszont kimondottan csúnya, lófeje van (már bocs), csúnya arcban, a mellei nagyon természetellenesek (szilikon), ja és amúgy sem jön be, ha egy nő túl izmos. Nem csak nekem, hanem más haverjaimnak is ez a véleménye róla.
15/20 anonim válasza:
Csak Pamela, mert neki legalább van egy normális személyisége,és tényleg szép, Kata egy ótvar k.rva, és műnő, Rubint Réka pedig túl izmos
16/20 anonim válasza:
Rubint Réka, mert a 3-as válaszolóhoz hasonlóan én is szívesen kipróbálnám vele azokat a speciális tornapózokat hmm...
17/20 anonim válasza:
Réka a legdögösebb :DD Bárki bármit mond, nekem igenis bejön a "lófeje" és a teste, a hangja és a mosolya pedig baromi izgató :DD
18/20 anonim válasza:
Pamela. Aranyos, természetes, Kata szét van plasztikázva, és förtelmes személyisége van, Réka meg nem az esetem
19/20 anonim válasza:
egyikkel se, a szerelmemmel max
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!