Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek Hódi Pamela jó nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Hódi Pamela jó nő?

Figyelt kérdés

Nekem nem jön be, olyan műmosolya van, viszont ami miatt már idegesít, hogy sok haverral ha beszélek azt mondják, hogy a magyar hírességek közül ő a legjobb nő :O

Hát nálam egyáltalán nincs az elitben, nálam aki jó nő az a Voksán Virág, Bódi Sylvi, Ördög Nóra vagy Janicsák Veca. Másik meg az, hogy Ő úgy került be a köztudatba, hogy Ő Berkinek a csaja. Mondjuk az első kettő akit írtam azok sem az eszükkel kerültek be, de legalább őket kívánom :D

24 F

2017. ápr. 22. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. ápr. 22. 19:10
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Ezek a modern nők, nagyon nem vonzóak, sőt, taszítóak, agyonsminkelve, nagy egó stb. Fo, a nő nem itt kezdődik. Én sokkal jobban szeretem a visszahúzódó zárkózottabb lányokat...
2017. ápr. 22. 19:13
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Undorító.

De a Voksán Virág is ugyanez a kategória.

[link]

2017. ápr. 22. 19:14
 4/9 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%
Elég férfias arca van, smink nélkül, rövid hajjal el menne akár egy ukrán maffiózónak is. De vicces, hogy a műmosolyt említed, miközben Voksán Virág úgy néz ki, mint valami műanyagból gyúrt organizmus.
2017. ápr. 22. 19:16
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Fos-kán virág, egy tipikus liberális nő. Nem is nő, a nő nem ilyen...
2017. ápr. 22. 19:17
 6/9 A kérdező kommentje:

Sejtettem, hogy ez szóba kerül, tudom hogy nagyon mű nő, de Ő az a fajta akit nagyon megdugnék olyan k**vás :D. Nem mint kapcsolatra, gondolom Ő is ilyen tipikus pcsa.

De Pamela meg jól sem néz ki, nekem amúgy jobban bejön az utca embere.

2017. ápr. 22. 20:43
 7/9 anonim ***** válasza:
80%

Voksán olyan, mint egy transzi. Bódy egy ci, Nóri meg Veca legalább egy pötit természestesebbek, de Nóri az ordibálásával, Veca meg a nyávogó éneklésével borzaszt el.

Hódi meg egy tahó, mert csak azok bírják Berkit.

Egyébként Hódi szép nő lenne, ha leszedetné magáról a sok szemölcsöt.

2017. ápr. 22. 20:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nőt akartok nézni, nézzétek meg Kerekes Vicát... https://www.youtube.com/watch?v=gcoV8t_fwqg semmi mű nincs rajta, hús meg vér a nő, de nem is akármilyen, a bugyijával fogja be a haját...
2017. ápr. 22. 21:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Magyar csaj amúgy, csak a tótoknál szerepel filmekben, mert felvidéki születésű.
2017. ápr. 22. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!