Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mosolyogtak a nők,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mosolyogtak a nők, amikoe komolyan mondtam nekik?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy beszélgettek a mellnagyobbításról. Én mondtam nekik hogy nem éri meg szilikon mellet csináltatni ,mert csak addig "dögös"amíg az utcán látják a férfiak. Elmeséltem, hogy már szexeltem szilikonmelles csajjal, és nem volt jó fogni neki amikor cowgirl pózban előrehajolt és elkezdtem kényeztetni. Olyankor lehetett érezni hogy lényegében két tasakkal "játszottam" és nem egy női mellel. Erre elmosolyodtak.

2018. szept. 10. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Mert lehet hogy az a pasi akit ki néztek maguknak nem îgy gondolja

De amúgy igazad van

2018. szept. 10. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Mert úgysem érdekli őket semmilyen vélemény, megcsinálják és kész...áh.
2018. szept. 10. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Ezen a téren pont nem érdekli a férfiak véleménye egyik nőt sem.
2018. szept. 10. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:
66%

Mert empatikusak és nem mondják meg, hogy telibe lesz arják amit gondolsz, ők ugyanis a fejükbe vették és az így lesz jó..

persze ez nem empátia, hanem igazából hazugság de tök mindegy, a nők így működnek.

2018. szept. 10. 15:55
 5/5 Chac Xib Chaac ***** válasza:
72%

Mert egyrészt maguknak csináltatják meg. hogy a többi nő irigykedjen rájuk..

Másrészt pedig nem tudják, hogy nagyon sok esetben teljesen érzéketlenné válik tőle a mellük, és a mellbimbójuk, ami miatt kevésbé lesz élvezetes számukra a szex...

Voltam néhány nővel aki megcsináltatta - olyan is, aki az első perctől utálta (amikor megcsinálták) és olyannal is, akinek jól sikerült, valóban szép lett, és még élvezni is tudta az érintést, ingerlést.

Nekem férfiként nem igazán jött be egyik sem. Persze amelyiket jól csinálták, és nem vitte túlzásba a hölgy az valóban szép látványt nyújtott és nem volt annyira gáz megfogni sem.

F40

2018. szept. 10. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!