Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén mit gondoltok a videóban elhangzottakról? Szerintetek komolyan gondolja a csaj, amiket mondott?
https://www.youtube.com/watch?v=xexVHTUPWUY
Légyszi nézzétek végig, mert lényeges dolgokról beszél. Szerintem csak a nézettség kedvéért adta elő ezt a süket dumát. Nem létezik, hogy van csaj - akinek már legalább 3 pasival volt szexuális viszonya - komolyan ezt gondolja. Ha így lenne, akkor én tökéletesen ki tudtam volna elégíteni az összes exemet és nem dobtak volna azért, mert a többségük semmit nem érzet a péniszemből és arra panaszkodtak, hogy lötyög bennük a farkam.
En egyetertek a videoval
Tenyleg mi dig a merete a penisznek ha a no csak csikoi orgazmussal tud elelvezni.
A behatolas a ferfinek fontos es a fajfentartas miatt :-D
Ahhoz meg csak annyi kell h be tudjon hatolni es kepes legyen ejakulalni. (no meg az idozites)
A kielegules noi szemmel akar orgazmus nelkul is megtortenhet. A kielegules tulkep egy "jol laktam" allapot.
Szintaktikai, szemiotikai és egyéb hibák IS vannak a szövegében. Komolytalan NÉPBUTITÓ liba, aki azt mondja amit a népség hallani akar. Szórja az álomport. Marketing fogás.
Arról pl nem beszél, hogy a farokmérés orvosilag hogy működik, pedig lényegesen torzithatja az eredményeket
A homo sapiens sapiens pénisz méretének magyarázata ami a leginkább elfogadott, de ezt sem osztják nagyon sokan igenis a megtermékenyítés miatt alakult ki. A párzási szokások miatt.
Ez elmélet szerint, mivel nincs monogámia, így az adott hímnek ki kell szorítania az esetleges bennlévő másik hím ondóját. A makk hangsúlyossága is emiatt van, mert hogy ebben is eltér a többi emberszabásútól. Azért ostobaság ez, hiába osztják sokan, mert pont hogy benntartja. Éppen ezért ezen az úton elindulva értelmesebb, hogy az ondó legnagyobb mennyiségét tartsa közel a méhszájhoz, egyfajta belepumpálás.
Egy másik szintén logikusabb elmélet, hogy a nagyobb hossz és szintén az emberre jellemző keményebb erekció nagyobb nyomást és kilövellést eredményez. Ez is szimpla fizika. Így biztosabb az egy aktusnál lévő megtermékenyítés.
A gorillának amúgy a legkisebb, de a heréje és a prosztatája is. Mivel a gorillának fix háreme van és csak ő párosodik velük, így megteheti a luxust, hogy nyugodtan rengetegszer párosodik a nőstényekkel és nem baj ha nem termékenyül meg elsőre. Amúgy kivétel nélküli párhuzam van az emberszabásúak ilyen traitjei és a szexuális szokásaik között. 3:50-ig néztem még csak, de már egy eget verő ostoba megállapítást hallottam. Nem tudom, hogy mennyit fogok még
Amit te írtál azt harangozásnak hívják. Intimtornával lehet kezelni. :)
De a nyalástól, ujjazástól is el tudunk menni akár 2 perc alatt. De igenis szeretjük ha ennek ellenére érezzük magunkban a pasi farkát, hogy igen ott van és jó érzés.
Ez ugyan olyan, mintha szexelnél valakivel de nem éreznéd, hogy benne vagy. Tudod, hogy benne vagy, de nem érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!