Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek sok 22 fiú 18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok 22 fiú 18 éves lány létemre?

Figyelt kérdés
22 fiúval feküdtem már le (igen számolom 😂) Abból jópár egyéjszakás is volt de volt szexkapcsolat is.

2018. szept. 8. 15:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
hol találtál ennyit partnert?
2018. szept. 8. 18:33
 22/29 anonim ***** válasza:

azt hogy csinálod? legalább a nevüket tudtad? xd

jól bírod, grat

2018. szept. 8. 21:26
 23/29 A kérdező kommentje:
Általában ők jonnek oda és ha szimpatikus helyes akkor lefekszem velük.
2018. szept. 8. 21:41
 24/29 anonim ***** válasza:
49%

És a pasik az ilyen nőktől akarnak kapcsolatot, nem a normálisaktól...

Gratulálok!

Egyébként nem, ezzel csak saját magadnak tartozol elszámolni valóval. Az én exem kb 50 nőn volt túl 18 éves korára.

Mostanra olyan kiégett, hogy meg se mozdul sem szex közben, sem orál közben, semmi.

Hála Istennek már megszabadultam tőle.

2018. szept. 8. 21:56
 25/29 anonim ***** válasza:
Szerintem kevés.
2018. szept. 8. 21:59
 26/29 anonim ***** válasza:

és ha oda mennek le kell velük feküdni? xd

ez olyan lehet akkor mint 1 kézfogás, ráadásul ismeretlenül xd

2018. szept. 8. 22:07
 27/29 anonim ***** válasza:

Hát, nem kevés. max. ne dicsekedj vele! Tudod, ami Salgótarjánban történt, az Salgótarjánban is marad. :)

Egyébként meg ismerek olyan nőt, aki nagyjából 100-nál járt 20 éves korára, pedig akkor még "más, erkölcsösebb, egyenes világ volt". Szóval el ne hidd az ilyen dumákat, de talán az egészséged miatt is jobb lenne, ha óvatosabb lennél.

2018. szept. 8. 22:40
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem a pasik számával van baj, hanem azzal, hogy szerelemből eggyel sem, legalábbis ez jön le a mondandódból. olcsón kapható nőcske lehetsz, aki egyedül fog megöregedni... A kérdést meg nem is értem, hiszen te nem sokallod, akkor meg?
2018. szept. 28. 15:53
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem akarod egy férfival is bővíteni a palettát? Fiúk voltak, kellene egy férfi is! ;-)
2018. nov. 1. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!