Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek sok 22 fiú 18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok 22 fiú 18 éves lány létemre?

Figyelt kérdés
22 fiúval feküdtem már le (igen számolom 😂) Abból jópár egyéjszakás is volt de volt szexkapcsolat is.

2018. szept. 8. 15:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
64%

Személy szerint nem zavar, nem a számok érdekelnek hanem te, és nem is az fog majd meg, hogy mennyi pasival voltál, hanem a személyiséged.

27F

2018. szept. 8. 15:54
 12/29 anonim ***** válasza:
46%

Elítélni nem foglak e miatt. De attól még soknak tartom!

Az meg, hogy számolod, egyáltalan nem baj, mert így legalább emlékszel az egyejszakásokra is.

2018. szept. 8. 15:58
 13/29 anonim ***** válasza:
53%

Ha így folytatod sosem lesz normális párkapcsolatod.

40 éves korodra macskás nő leszel egyedül, attól függően súlyos helyzetben, mennyire leszel elhízva.

2018. szept. 8. 16:02
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha én feküdtem volna le ennyi pasival, nagyon soknak érezném és zavarna is. De hogy más mit csinál az ágyban, az a legkevésbé sem érdekel. Nem ez alapján fogom megítélni.
2018. szept. 8. 16:04
 15/29 A kérdező kommentje:
Akkor nem problema es folytathatok? Igen 14 evesen vesztettem el, egy komoly kapcsolatom nen volt mert nem vagyook ra
2018. szept. 8. 16:06
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért nem hinném, hogy ennyire jó ötlet lenne folytatni. Elégge kiéget leszel így. Ha ilyen ütembe haladsz akkor tíz év múlva plusz 55 pasit elfogyaztas. Es akkor ott állsz majd 28 évesen úgy, hogy 77 pasi járt már benned!

Nem akarsz komoly kapcsolatot. Akkor kene egy hosszútávú szexkapcsolat!

2018. szept. 8. 16:30
 17/29 anonim ***** válasza:

STD szűrésen mikor voltàl? Gondolom orálhoz nem húz a pasid gumit, puncigumi nyaláshoz nem is létezik. 22 partnertől kb mindent el lehet kapni, gumit használva is.

Eleve nem egészséges semmilyen értelemben. 18 évesen olyan szerelmesnek kéne lenned, mint állat. Nem kúrogatni érzelem nélkül.

Egyszer csúnyán rá fogsz fázni. Összefutsz egy aberràlt állattal, és örülj, ha csak lelki sebeket szerzel.

2018. szept. 8. 16:37
 18/29 A kérdező kommentje:
Mem tudom milyen szűrésekről beszélsz és nem is voltam de semmi bajt nem érzek szóval nem értelek illetve csak fiatal fiúkkal szexelek ők meg nem allatok
2018. szept. 8. 16:40
 19/29 anonim ***** válasza:
Ohh sokat csak akkor veszel észre, ha már nagy a baj. Legalább annyi eszed lehetne, hogy jársz rendszeresen vizsgálatokra, már ha akarsz egyszer gyereket is.
2018. szept. 8. 16:46
 20/29 anonim ***** válasza:

Sok betegség nem mutat jelet addig míg nem túl komoly! Az meg, hogy csak fiatal fiúkkal nem sokat segít. Szerinted a te egyéjszakásaidnak hány másik egyéjszakása volt? Ott meg bármi lehetet volna.

De ha te élvezed, és nem látsz kivetnivalót, akkor igazából lenyegtelen mit irunk! Es, hogy 30 évesen 88 pasi dugot, ha ennel az ötemnel maradsz!

2018. szept. 8. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!