Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha kaptok csajtól szexi képeket, kiveritek rá?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy egy férfinak küldtem magamról ilyen képeket, kíváncsi lennék vajon kiverte-e rá:) Vagy ilyenkor simán megnézitek és ennyi?2018. szept. 6. 21:47
11/21 anonim válasza:
Képfüggő de volt már hogy kivertem rá !
12/21 anonim válasza:
Nálam is kép és hangulatfüggő.
13/21 anonim válasza:
A csajtól is függ, és a képtől is!
16/21 anonim válasza:
Nem, én ahhoz már "öreg" vagyok. 39F
17/21 anonim válasza:
Én még nem kaptam ilyen képet. Vagy végül is szerintem annak szánt képet kaptam. Nem igazán lehet egy képre kiverni szerintem. Semmi ingert nem ad. Az nem a képre lenne, hanem az ember fantáziájára, de az meg emlékekből tevődik össze. Vagyis ugyan az lenne, mintha csak magában verné az ember. Az amúgy meg nagyon hosszadalmas és nehézkes. E mellett meg azért elég kínos dolog is. De a legfontosabb, hogy egy kép az semmi. Persze biztos vannak ilyen szűz fiúk 21 éves korukig ezt tolják, de egy idő után már nagyon sok inger kell, hogy ha az ember egymagában van. Ezért bírom a lányokat, akik ezt feltételezik mindenkiről. Csak szeretnék, hogy így legyen, ezzel táplálva a hiúságukat.
18/21 anonim válasza:
Ha van benne egy kis bujaságis, akkpr igen :):)
19/21 anonim válasza:
ha nekem küldenének valószínű
20/21 anonim válasza:
Nem, hanem elhívtam egy "kávéra".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!