Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ő milyen pasi? Szexi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ő milyen pasi? Szexi vagy nem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Indoklássál miért tetszik miért nem. Megkívánnátoke vagy sem. Lefektetnétek vagy sem

2018. szept. 3. 16:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nem!
2018. szept. 3. 16:10
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
Nagyon nem szexi
2018. szept. 3. 16:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan, még a Macaulay volt gyerekként a legnormálisabb külsejű. De hogy minden testvér ilyen gusztustalan lett felnőttként...

Amúgy Rory Culkin szerintem már gyerekként is ellenszenves volt.

2018. szept. 3. 16:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
ilyen "öljetek meg " fejet vág :D
2018. szept. 3. 16:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ilyen "már 15 évesen is füveztem" képe van szerintem
2018. szept. 3. 16:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy ez csúnyult meg jobban, vagy a testvére felnőtt korára.
2018. szept. 3. 17:24
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Nem tehetnek róla szegények. A skótok már csak ilyen beltenyészett népség:D Most ott éltek kelto-brit törzsek, amiket végigerőszakoltak a szászok. Nem úgy zajlott mint a King Arthur filmben: "Nem keveredünk velük! Miféle sarj fakadna ágyékukból? Gyöngék... félemberek." Nos, ilyenek fakadnak:D Most a skótoknál van a legtöbb vörös hajú ember a világon. Megnézi az ember az átlagos skót géntérképét és félelmetesen homogén. Még a norman hódítás se nagyon érintette őket. Az olasz, szefárd, spanyol és egyéb bevándorlás Angliába sem érte el a legtöbb helyet. Kb. tényleg ennyiből áll, hogy kelta, meg germán. Nyilván a szászoktól kapták a kék szemet és a vörös, meg szőke hajat. De pl. neki is a szája az olyan tipikus brit száj mint annak a rendje. Tiszta Jimmy Page száj. Szóval a legelőnytelenebb vonások jöttek ki szegény családon:D
2018. szept. 3. 17:40
 8/13 anonim ***** válasza:
nem. nem rosszból, de nekem nagyon feminin, és nem csak a haja miatt.
2018. szept. 3. 17:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem. A szeme vörös, arca beesett arca, s ez a haj.

Nem kívannam, se nem fekedném le vele.

2018. szept. 3. 18:52
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez a kis csira volt anno a kisfiu a Jelekben ?

Amugy annyira szep kb mint egy temetes.

2018. szept. 3. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!