Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagynak számítanak a 75/D mellek?
Figyelt kérdés
...tinderen irta a csaj, hogy neki ekkorák, de persze képet nem mutatott.2018. szept. 5. 15:51
2/9 anonim válasza:
75D
Azt jelenti hogy vékony vagy 75 cm a körnéreted
A D a kosár mereted az mutatja mekkora a melled
Szoval igen nagynak számit
24N
3/9 anonim válasza:
Bocsi nem olvastam a kérdést végig
Szoval javítom
Nem Te és nem neked
Hanem a csajnak
4/9 A kérdező kommentje:
Szoval ha egy ilyen csaj “lovagol” rajtam, szep latvany a melle, vagy atlagos?
2018. szept. 5. 16:04
5/9 anonim válasza:
Honnan tudjuk ebből, hogy milyen a melle? Amúgy semmiképpen nem átlagos. Az átlag kb. a B-s, ami szerintem bőven kicsi. A C-nél már azt lehet mondani, hogy van valami. De mint írva is volt nem mindegy, hogy mekkora lányon, de 75-ös bőség az elég karcsú, szóval rajta a D már nagynak hat mindenképpen. De persze ehhez magasságot is kéne tudni
6/9 anonim válasza:
Azok bizony nagyok. Kérdés, hogy vajon van e hozzá klasszikus pókhas, meg szétfolyik e a melle, mint a vízzel töltött kondom.
7/9 anonim válasza:
Ha kifejezetten nagy mellekre buksz, szerintem kicsinek fogod találni. Inkább E kosár és felfelé.
8/9 anonim válasza:
A D az az a méret, ahol éppen szóba jöhet mára ciciszex. Szóval túlságosan nem nagy, viszont már mindenre elég úgymond. Az egyik legjobb méret, így gondolom férfiként.
9/9 anonim válasza:
8: a volt feleségem C kosaras volt és remekül lehetett dugni a melleit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!