FIÚK! Szerintetek ezek a méretek nagynak számítanak? Többi lent!
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok lassan 14. 169-170 cm között van a magasságom és 63 kg vagyok. Nehéz csontozatú szóval nem hús van rajtam.
Comb:56 cm a legvastagabb résznél
Csípő:88 cm
Mellméret:75B
Felsőből XS-S-es felsőket hordok Nadrágból pedig S-est.
Szerintetek ez így okés vagy fogyjak?:/
2014. aug. 24. 19:32
2/7 anonim válasza:
Rohadt média. Miért van minden 13-14 éves azzal elfoglalva, hogy hogy néz ki meg milyen az alakja. Egyrészt teljesen rendben vagy. Másrészt meg nem ezzel kéne leginkább foglalkoznod ennyi idősen.
3/7 anonim válasza:
13 évesen szard már le. Amúgy mi az,hogy nehéz csontozatú? :D én ezeken hatalmasat derülök
4/7 anonim válasza:
A melled kicsi még de a többi jó.De nem kell fogynod viszont hízni se hízz.
6/7 anonim válasza:
Wolverine. Ő a nehéz csontozatú az adamantium csontozata miatt.
7/7 anonim válasza:
utolsó, erre ment egy zöld kéz, mert jót nevettem, és mert még igaz is. xD
kérdező: ha az S-es méret nagy akkor más szerinted mit mondjon? foglalkozz értelmesebb dolgokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!