Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küldenek a pasik pénisz képet nőknek?
Figyelt kérdés
Mit akarnak ezzel elérni, mi értelme?2018. szept. 5. 08:31
11/26 anonim válasza:
Próba-szerencse alapon. Elküldik 20-50 lánynak; ha azok közül csak egy is ráharap, már nyert ügyük van.
12/26 anonim válasza:
Azert teszik ezt ,meg az elejen kiderüljön illik -e a kard a hüvelybe . :)
13/26 October15 válasza:
Nem tudom, nem tudok az ő fejükkel gondolkodni ekkora mélyrepülést nem tudok produkálni. :D
15/26 anonim válasza:
Én régen küldtem és kaptam is képet megbeszélés szerint.
De nem kel azzal jönni hogy próbáljam ki nővel is mert azon már nagyon túl vagyok
27f
16/26 anonim válasza:
Azért, mert ha az igazit, ha az igazit küldenék el, mire megkapnád, már más lenne a konzisztenciája.
17/26 anonim válasza:
Kisfiúk! De egyszer ők is felnőnek!
18/26 anonim válasza:
Sosem küldtem peddig azt mondtjak szép példány:) csajok is csak más testreszrol küldtek nekem pl popsi..mell
20/26 anonim válasza:
Én az életben szoktam mutogatni. Én mutogatós bácsi vagyok. De csak vakoknak szoktam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!