Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csoki66 kérdése:
A vastag pénisz jobban tetszik a nőknek/lányoknak?
Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre, hogy igen. De szeretném ezt több embertől is hallani. Nekem pl 6 centi vastag és már 6-7 lánnyal együtt voltam és tetszett nekik(3 Szűz volt)
18/F
2017. szept. 9. 04:54
1/15 anonim válasza:
Az a finom amikor közlik egy jó kétmarkos+ra hogy férne még 2-3centi.Na? F
2/15 anonim válasza:
Bár a vastagságról volt igaz nagyba szó.
3/15 A kérdező kommentje:
Méretre még nem volt panasz. 18cm.
2017. szept. 9. 06:47
4/15 anonim válasza:
Szerintem ez már tul nagy. Nekem nem kéne.
5/15 A kérdező kommentje:
Kinek mi. Akikkel eddig együtt voltam azok imádták.
2017. szept. 9. 07:16
6/15 anonim válasza:
Légyszi keress egy 6 cm átmérőjű hengeres tárgyat a háztartásban és röhögj egyet magadon. xD
7/15 anonim válasza:
Nem szeretem se a hosszút se a vastagot.
23 N
8/15 anonim válasza:
Képzelem,hogy mennyire szerethették a szűz lányok..
Ez már brutál vastag.
Én nem vagyok kimondottan szűk,de nem hiszem,hogy bevállalnám.
9/15 anonim válasza:
Az átlag vastagság 4-4,5cm ez kb 13cm kerületre. Ami ez alatt van az vékony, nők számára élvezhetetlen méretecske. Tehát ilyen 3,5cm-es vékony ropi mérettel rendelkező hasonszőrű nők szemében selejtek - készüljenek fel a sok megcsalásra vagy kidobásra!
10/15 anonim válasza:
#9 Figyu van itt olyan nő aki szülni nem bírt csak max talán 3-3,5 méretet bírja.!Figyelj a 4,5östől vérzett.Ha ezen múlik majd megtalálod.Vannak ilyen kis nők.Jelqúzzál már ne légy ilyen kishitű megnyúlik az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!