Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A vastag pénisz jobban tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csoki66 kérdése:

A vastag pénisz jobban tetszik a nőknek/lányoknak?

Figyelt kérdés

Én úgy vettem észre, hogy igen. De szeretném ezt több embertől is hallani. Nekem pl 6 centi vastag és már 6-7 lánnyal együtt voltam és tetszett nekik(3 Szűz volt)

18/F

2017. szept. 9. 04:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

nekem amikor először mondta egy prosti hogy méretes azt hittem csak jópofizik, meg így akar bevágódni hogy visszamenjek stb. Már akkor mondtam kösi a bókot de kétlem hogy nagy. Mondta nem hosszra értette (17,5) hanem vastagságra mert szerinte van 5,5-es is de 5-ös minimum. Még ekkor is csak azt hittem bók meg elsütik mindenkinek, de rajta kívül már 4-en is megjegyezték, pedig ugye hivatásosak látnak eleget van mikhez viszonyítaniuk. Fiatal csajszi mondta meg mutatta alig fér be a szájába (ő alacsony vékony karakter volt ez is az oka lehetett hogy méretesnek érez)

Meg amikor ez szóba került mind azt mondta, hogy sok pasas azt hiszi a hossz a lényeg de azt nem lehet tövig tolni mert fájna a nőnek, de ha vastag az jó mert ott bent jól közrefogja meg szorít.

2017. szept. 10. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Gondolom akkor körbe olyan 13,5-14cm ? Növelő F vagyok.
2017. szept. 10. 22:10
 13/15 anonim ***** válasza:
#11 írtam #12
2017. szept. 10. 22:10
 14/15 anonim ***** válasza:
55%
sose mérettem le, ezért írtam 5-5,5 lehet olyanok szerint akik sokat láttak már
2017. szept. 10. 22:15
 15/15 anonim ***** válasza:
67%
Mérd meg puha szalag ruhacentivel.
2017. szept. 10. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!