Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnátok egy olyan lányhoz, aki az orális szexet se adni, se kapni nem szereti?
Volt már rá példa. Ez nem túl egyedi. De tapasztalatom szerint akik egyiket se szeretik, azok jobban elzárkóznak attól, hogy nekik csinálják, mint hogy ők adják. Szóval egy idő után azért ők elkezdik csinálni.
Addig engem nem foglalkoztatott annyira az orál, míg az első barátnőm már az elején magától kijelentette, hogy ő nem. Nem fogom kifejteni most, hogy szerintem miről szól, ezt most hiába tagadja le sok lány, tudja valójában, hogy miről szól és nem arról hogy megalázás. Ezzel csak mentegetitek magatokat és kifogást kerestek. De ma már sokkal többet számítana. Igenis legyen. Ez az ember lelkének fontos. A másik, hogy ma már nem is úgy látom a nőket mint még kis naivként. Így egyik sem érdemli meg, hogy mindent megtegyek és eltűrjek bármelyiknek is
Nem működne. A hiánya gyorsan megrontaná a kapcsolatot.
Még ha pár alkalommal elmenne így, akkor is már közben, rögtön akkor, az első alkalommal is megrontaná a dolgot a tudat.
10. helyen.
S szabad megkérdeznek mi az első 9.
(Ha nem akaros ide kiirni, nyugottan küld el a listat, igérem nem kötözködni akarok)
Nálam a szexben fontos a vaginális, anális, és orális játék is. De eszembe sem jutna nem megtenni a barátnőmnek.
Van olyan, aki a kipufogóba be sem dugná.
Van olyan aki nem hagyja szopni mert az ő csaja ilyet nem fog csinálni.
Van olyan aki soha nem nyalna egy lánynak!
Keress magadnak egy ilyen hülyét, ha csak ez hiányzik! :-)
hát elég prüd a csaj ,
én élvezem ha páromat kényeztetem.a szex nem csak kapás adni is kell.szerintem az orál fontos része a szexnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!