Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnátok egy olyan lányhoz, aki az orális szexet se adni, se kapni nem szereti?
Kedves Utolsó!
Ez nagyon kedves. De ha te pl utalsz egy ételt, s még hosszul is vagy tőle. Akkor azt, hogy szetetned meg.
Kb ez is ilyen.
Sok ételt utáltam gyerekként, amit felnőtt koromra megszerettem. Volt egy pillanat, amikor ráéreztem az ízükre, és azóta szeretem őket. Persze ehhez kellett, hogy az adott pillanatban eléggé éhes legyek, és az illető étel ott gőzölögjön előttem jól elkészítve.
Ha érted, mire akarok kilyukadni.
Nekem egynilyen nő semmit nem ér az biztos
27f
Nekem kapnom kel mert és adnom is mert nem apácának akarjuk egymást egy nővel ha összejövünk.
Meg szerintem egyszer élünk ha van nemiszerv a lábunk között megérdemeljük hogy kapjuk a kényeztetést állandóan.
Én tudom hogy jó orálisan is. Nemmmondok le róla nem csak egy életen át de hetekre se. A nyaláshoz pedig nagyon jó tehetségem van
Nézd
Semmi se kötelező
Nincs megírva h egy nőnek kötelező szopni meg nyalatni magát!!!
Nem csak orálisan lehet felizgatni a másikat
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!