Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért utasít vissza ha feláll...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasít vissza ha feláll neki?

Figyelt kérdés
Csókolóztunk éreztem, láttam hogy áll neki. Volt már közöttünk petting, lehet ott rontottam el valamit vagy nem kíván vagy csak nem ért rá?
2018. szept. 2. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Mert van barátnője.
2018. szept. 2. 17:49
 2/6 anonim ***** válasza:
36%

Azért mert egy búzadara

24N

2018. szept. 2. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha csókolózik veled és áll neki, pettingel veled, akkor nyilván nem arról van szó, hogy nem kíván.

Viszont valami miatt nem akar még veled lefeküdni. Nem írtál a pasiról semmit, hogy hány évesek vagytok, lehet, hogy még szűz és fél. Vagy csak félénk, ha nem szűz. És az is lehet, hogy még korainak tartja konkrétan a szexet.

De miért nem kérdezed meg az illetékest? Mi csak találgatunk.

2018. szept. 2. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
lehet pici a kukac :D
2018. szept. 2. 19:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezer oka lehet. Lehet, hogy fél mert nem biztos, hogy kellően fog teljesíteni. Lehet mint írták van valakije, vagy csak van egy lány aki iránt érez. Lehet, hogy csak szimplán nem akarja elsietne, mert ő ilyen típus. Tényleg sok minden lehet.

Amellett meg az, hogy áll sem feltétlen jelenti azt amire egyből gondolnak az emberek. Nekem is volt úgy, hogy lány az ölembe ült és próbálkozott. Meg kigombolta a nadrágját és úgy kezdte el dörzsölni az enyémhez nadrágon keresztül és így élvezkedett. Nekem is elkezdett már állni, pedig nem volt vonzó számomra és nem értem volna hozzá egy ujjal sem, még akkor sem, ha nem lett volna erkölcsi vonzata is a dolognak. Egyszerűen beindított reflexeket és elindult egy láncreakció. Nyilván korábbi kapcsolatomból lévő dolgok villantak fel akaratlanul is és azért állt. Szóval a vége az lett, hogy miután nem vette a lapot a passzív ellenállásomra, egy idő után megelégeltem és felkaptam a karomba. Részeg volt, így nem is igazán tudott volna járni és így vittem el a férjéhez. Aki a bátyám volt...

2018. szept. 2. 20:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet h ezt nem akarja
2018. szept. 2. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!