Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tindereztem! Komplexusaim lettek! Mit tegyek?
Nem volt eddig semmilyen kapcsolatom huszonéves létemre, s igen szűz is vagyok, de én ezt eddig annak tudtam be, hogy nagyon sokat tanultam és sosem próbálkoztam senkinél..
Gondoltam, hogy majd ha eljön az ideje könnyen szerzek párt, ne legyen csak azért, hogy legyen.
Most viszont tindereztem és összesen 2 likeot kaptam 3 nap alatt...
Valamint szembesűltem vele, hogy 90%-ban mindenki 185+ cm-es férfiakat keres, saját magasságátol függetlenül.
Én 173 cm vagyok.
Ne foglalkozz ilyen hülyeségekkel
Próbáld meg élőben úgy sokkal jobb mint a neten
Utolsó, szerintem feküdj vissza aludni...
Kérdező Te meg ne keseredj el, sajnos kevesen vagyunk de van aki még értékeli, hogy nem ittad el az agyad és nem referenciaként gyűjtötted a nőket...
Egy biztos, ne görcsölj rá csak lazán és próbálj olyan társaságokat keresni, ahol nem felszínesen gondolkodó hölyemények vannak... Itt kezdődik a nehézség, de vagyunk!!! xD
N
Regisztrálj újra.
Ilyenkor én 1 nap alatt mindig 5-6 lájkot kapot.
Aztán 2. naptól talán kapok 1-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!