Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar hozzám érni már?
Csak az utolsó mondatra reagálok: Egy nő dolga nem az lenne, hogy eleget tegyen a barátjának?
És ebben amúgy minden benne van.....elvárás a köbön, teljesítmény semmi.....
Az egyetlen ÓRIÁSI bűne, hogy nem női aggyal (?) gondolkodik férfiként.
Nyugi, nem hibáztál...csak a sors, a körülmények meg a karma.....boldog születésnapot, grófkisasszony!
Boldog szülinapot neked
Szerintem hagyd őt mert már nem akar téged
És már neked is rossz szóval szerintem hagyd és majd találsz egy jobb pasit
Az ilyen férfi egy mocskos tirpak paraszt faszkakap aki ilyet mond egy nőnek. Mégis hogy gondolja? Akkor sem módunk ilyet ha kicsi egy nő melle. Nem taposhat egy ember így a másik em ér lelkébe. Ez olyan mintha nőként azt mondanád egy férfinak hogy ha majd farkat noveszt akkor lefekszel vele. Hú de akkor aztán világ háború lenne. Mert a férfiakat aztán ne merje sértegetni így egy nő. Ismerem a mocskos fajtáját, majdnem 7 évig voltam együtt egy ilyen faszkakappal és azt bánom az életemben a legjobban, hogy elcsesztem rá a fiatal koromat mert annyit tűrtem neki. Fiatal vagyok ugyan most is de bánom nagyon hogy időt szántam egy ilyen férfira. Egy nap aztán bátran leleptem tőle és találtam egy normális férfit aki csodálatos férj és csodálatos apa és van egy gyönyörű, okos kisfiúnk és boldog család vagyunk.
Tégy meg egy hatalmas szivesseget magadnak és hagyd ott a francba később találsz egy olyat aki megbecsul csak higgy benne tiszta szívéből. Boldog születésnapot kívánok!
Utolsó! Remélem arról is így gonolkodsz, ha egy pasinak azt mondja egy nő, hogy kicsi a farka...
Nekem rendszereesen mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!