Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka magyarázata annak ha egy5nő együtt akar lenni velem5szexuálisan de semmilyen csókot puszilgatást nem akar? Esetleg mégsem vonzódik hozzám?
Figyelt kérdés
2016. júl. 30. 14:22
2/7 anonim válasza:
Csak a testedet akarja. En is igy voltam egyutt mindig a szeretommel. Megcsokolni egyaltalan nem akartam, de a teste, az kellett :)
N
4/7 anonim válasza:
Én sem nagyon szeretem ha csókolgatnak, puszilgatnak, összenyálaznak. Dugjon meg és kész.
5/7 anonim válasza:
A csókmegvonással hiteti el magával hogy ez csak szex, es hogy ő kontrollálja az eseményeket.
Valójában azonban egy nő nem tud lelkileg semleges maradni az iránt a ferfi iránt aki nagy szexuális örömöt okoz neki. Kivételt a szociopata es pszichopata nők képeznek, csak ok képesek erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!