Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogos a sértődöttségem? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a sértődöttségem? A sexkapcsolatommal előre megbeszéltük, hogy mikor jön fel hozzám, aztán aznap mégsem jött. De nem is szólt, hogy ne várjam. Nem beszéltünk, most pedig, napokkal később keres, mert talizni akar. Hogy viselkedjek vele?

Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 11:49
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
egyszerüen ezt elmondani túl bonyolult lenne ?:D
2016. nov. 1. 11:51
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Beszéld le a találkozót és ne menj el.
2016. nov. 1. 11:57
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

Így van! Bár nem mindíg a "visszadobok kővel" megoldás a legjobb. Ha meg rákérdezel hogy miért nem jött, és főképp miért nem is szólt, akkor csak jönne a nyálas magyarázkodás és a pitizés a bocsánatért, mamiután minden a régi lenne...

Szerintem ezesetben ahogy az előttem szóló írt: megbeszélni és nem elmenni, sőt a telefont sem felvenni ha már eszi a fene. Had egye! Téged is evett amikor vártad de még arra sem méltatott hogy szóljon...

Ez ahogy ő viselkedik Veled, alapjáraton is faragatlanság, bármilyen nemű kapcsolatban, nemhogy ilyen, "közeli dolgokra" alapúló kapcsolatban...

2016. nov. 1. 12:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyit ér neked a kapcsolat. Ha nem sokat akkor hanyagold, ő feltehetően nem becsül túl sokra. Abban az esetben ha neked fontos akkor beszéljétek meg és jelezd, hogy ez így nem volt a legjobb. Vagy változtat vagy nem.
2016. nov. 1. 12:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos a sértődöttséged! Nem csak egy szexkapcsolatban hanem az élet más területein is fontos dolog a megbízhatóság, a kiszámíthatóság!

Persze jöhet közbe valami, de a mobiltelefonok idejében ezt meg lehet beszélni!

Lehetséges, hogy más kapcsolata is van?

2016. nov. 1. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
Játszmázhatsz de minek? Ilyet még a férjed is elkövet. A pasik alapból megbízhatatlanok.
2016. nov. 1. 12:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

cseréld le. nem tisztel, pedig a tisztelet alapvető még így is.

:)

2016. nov. 1. 12:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Jogos!

De Te még jól jártál...

pont a tegnapi napra beszéltem meg a egy sráccal, akivel hetekig beszéltem, hogy átjön.

Én persze órákig piperészkedtem, kitakarítottam, főztem is-hiába szexkapcsi, azért mégis..

És nem jelentkezett, még le is tiltott!

25/L

2016. nov. 1. 13:41
 9/9 anonim ***** válasza:
23%

"A pasik alapból megbízhatatlanok."

Kretén.

2016. nov. 1. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!